Horoscop săptămânal 20-26 septembrie: Urmează o perioadă nefavorabilă pentru nativii zodiei Balanță

Ultima actualizare:

    Horoscopul săptămânal pentru perioada 20-26 septembrie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodieFoto: Pixabay
Horoscopul săptămânal pentru perioada 20-26 septembrie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodieFoto: Pixabay

Horoscopul săptămânal pentru perioada 20-26 septembrie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 20-26 septembrie 2021 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Balanță vor trece printr-o perioadă nefavorabilă din toate punctele de vedere.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Veți primi ajutor de la prieteni și suport de la susținători, dar chiar și așa, în continuare nu vă sfătuiesc să porniți pe noi direcții, cu noi proiecte, căci ele vor mânca toată energia și veți lăsa altele în urmă neterminate. Subiectivitatea percepției vă va ajuta să vă evaluați corect comportamentul propriu și al altor persoane și să nu vă împotmoliți în fleacuri.

Perioada vă va caracteriza dinamismul, succesul, încrederea,rezervele interne se vor deschide și vă pot schimba atitudinea față de ceea ce se întâmplă. Veți fi creativi și, folosind experiențele și oportunitățile din trecut, puteți trece la un nou nivel. Aceasta va fi o perioadă mai interesantă pentru comunicare, întâlniri, excursii, semnări de acte, schimburi de informații.

Afectiv însă, în relațiile amoroase, înstrăinarea este posibilă datorită manifestării geloziei, a exigenței sporite și a conflictelor de proprietate. Separarea nu este exclusă. Atunci se vor putea construi relații armonioase și stabile numai dacă nu cedați impulsivității și instinctelor de bază.

Horoscop săptămânal Taur: 20-26 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Perioada are și ea vulnerabilitățile ei, sunt posibile concepții greșite, lipsa obiectivității și, ca urmare, veți fi împiedicați să percepeți corect esența a ceea ce se întâmplă. Sunt probabile conflicte cu prietenii, colegii, va exista o lipsă de înțelegere reciprocă din cauza căreia activitățile colective pot fi ineficiente și amenință să perturbe unele dintre planuri.

Afectiv, crește și probabilitatea de conflict și înstrăinare în relațiile cu cei dragi. Eșecul în parteneriat poate face viața dificilă deoarece grijile suplimentare pot lua mult din energia voastră și vă pot priva de sprijinul necesar.

Weekendul va veni cu un moment reușit pentru munca organizațională, pentru a crea fundația pentru viitorul succes creativ și profesional. Potențialul energetic va crește și forța lui o folosiți în afaceri. Veți  fi implicați în multe proiecte cu venit bun, cu posibilitatea de a demonstra abilitățile de afaceri, de a vă consolida autoritatea și poziția. E clar că veți avea atunci oportunitatea de a urca un pas din scara carierei. Profitați!

Horoscop săptămânal Gemeni: 20-26 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Decanul 2 al lunii va fi dificil, cel puțin financiar. Se strică lucruri în casă, apar circumstanțe neprevăzute care vor necesita timp și costuri. Este important să aveți grijă pe drumuri și neatenție!

Nu ar trebui să împărtășiți ideile, părerile și planurile în acest moment. În caz contrar, se ivesc intrigi, conflicte și certuri.

De la final de săptămână, energia va fi armonioasă, iar acest lucru va permite dinamism în afaceri.

Popularitatea și cererea crescândă vă pot inspira la noi proiecte creative globale în care să vă dezvoltați talentele, individualitatea și originalitatea ideilor. Trebuie însă să fiți mai atenți la înregistrarea obligațiilor contractuale, deoarece este posibil să nu fie redactate în favoarea voastră.

Horoscop săptămânal Rac: 20-26 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Săptămâna va aduce dezamăgiri, odată cu apariția unor situații destul de confuze și dificile în relațiile cu rudele și persoanele apropiate. Erorile în afaceri,poziția greșită, pot deveni motiv pentru critici și discuții. Din această cauză influența va slăbi,autoritatea va fi zdruncinată și vă veți simți foarte inconfortabil în unele situații.

Perioada de final va fi mai armonioasă și, deși unii Raci pot simți o anumită scădere a activității, vor fi gata pentru acțiunile cele mai decisive. Prin urmare, se vor putea rezolva probleme din trecut, veți duce la capăt sarcini, veți face achiziții ori veți  restabili unele relații întrerupte cu rudele.

Veți putea consolida poziția financiară, afacerile și cariera, vă veți satisface nevoile și ambițiile. Veți petrece timp prețios alături de copii sau veți avea motive de mândrie cu ei.

Horoscop săptămânal Leu: 20-26 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Sunt posibile greșeli, precum și dorința de a vă sacrifica principiile pentru a atinge obiectivele, ceea ce poate duce la probleme. Este recomandabil să vă abțineți de la cheltuieli, în special pentru a satisface dorințele, deoarece pot apărea probleme cu partenerii, cu șefii, cu antreprenorii, cu finanțele colective. Nu recomand a introduce inovații și a începe proiecte de la zero, deoarece succesul se poate dovedi iluzoriu, iar acest lucru va submina reputația sau va duce la pierderi financiare. Ar trebui să controlați acțiunile partenerilor și subordonaților.

De joi, activitățile vor deveni mai fructuoase, mai intenționate, organizate, iar universul vă susține. Noile idei și conexiuni vă vor deschide noi relații, puteți solicita sprijinul unor persoane influente, sponsori și încheia contracte profitabile. Procedând astfel, prietenii și familia pot juca un rol important în consolidarea și extinderea legăturilor sociale și de afaceri.

Horoscop săptămânal Fecioară: 20-26 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Vine o perioadă mai calmă și mai activă, în care puteți simți sprijinul puterilor superioare. Primiți oferte promițătoare și profitabile, activitățil pot fi apreciate mai mult și va trebui să faceți o alegere dificilă, în ordinea preferințelor. Cel mai bine ar fi să vă concentrați pe o direcție profitabilă.

Luna Plină vă afectează pe zona de relații și parteneriate, iar ea atrage atenția că trebuie să învățați nu numai să vă transmiteți părerea, ci și să încercați să acceptați pe a altcuiva. Altfel, conflictele nu pot fi evitate. Echilibrul este posibil dacă nativii se comportă mai tacticos și iau decizii de compromis. Acest lucru este la fel de important în viața personală și în afaceri, vă va ajuta să priviți o nouă cunoștință dintr-un unghi neașteptat și să vedeți virtuți și intenții ascunse. Ar trebui să uitați de pragmatism și să aveți încredere în intuiție.

Horoscop săptămânal Balanță: 20-26 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Se vor resimți tensiunile astrale. Va fi o perioadă nefavorabilă, care se va manifesta prin scăderi accentuate ale cursului de schimb și creștere a inflației, iar voi nu veți fi scutiți să resimțiți asta, ca toți ceilalți de altfel. Nu merită să așteptați profituri semnificative, iar fluxurile financiare mici ar trebui tratate mai atent.

Din 21, se va ameliora situația voastră căci energia va începe să se recupereze. Ambițiile vor crește, veți fi gata să vă alăturați oricărei lupte pentru o poziție mai înaltă și mai stabilă. Nu vor exista obstacole și măsuri inacceptabile, veți merge cu îndrăzneală și hotărâre spre obiectivul propus, iar rivalitatea poate fi un stimulent puternic,poate încălzi spiritul de luptă.

Energiile active pot multe Balanțe către acțiuni mai decisive și implicit către câștig. Spiritul competitiv se poate simți inclusiv în gustul pentru sporturi extreme, pentru călătorii active.

Pentru o sănătate bună, este necesar să regândiți obiectivele fără tendințe de autodistrugere. Perioada este bună pentru analiză și meditație,dar măsura va fi importantă în toate.

Horoscop săptămânal Scorpion: 20-26 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Vi se va cere să răspundeți rapid la schimbările care se pot produce, să fiți mai flexibili în comunicarea cu ceilalți. Iar dacă tocmai aceste calități vor lipsi, puteți ajunge în situații neplăcute. Creșterea activității și acțiunii vă va ajuta în afaceri, dar vă va face mai încăpățânațiceea ce poate complica relațiile cu superiorii. În plus, va exista pericolul unor concepții greșite, acțiuni eronate, astfel încât în acest moment trebuie să ascultați sfaturile persoanelor competente, să fiți mai atenți, să nu vă bazați pe noroc ci să verificați informațiile primite și documentele care trebuie semnate sau completate. Totuși, este o perioadă favorabilă pentru carieră, căci veți avea șanse bune să vă demonstrați talentele și să vizați proiecte mai ambițioase. Abilitățile intelectuale și analitice nu vor trece neobservate, veți putea comunica eficient cu colegii. Activitățile comune pot avea rezultate benefice dacă nu puneți presiune pe ceilalți și sunteți mai toleranți față de punctele slabe ale altor persoane.

După 22 încolo, veți pune lucrurile în ordine, veți mai rezolva din problemele de relații.

Medical însă, nivelul energiei vitale va slăbi semnificativ și problemele grele vor afecta stabilitatea emoțională. Veți fi  însă capabili să finalizați cu succes cazuri vechi, mai ales profesional.

În sfera iubirii relațiile pot fluctua mult, când fierberea pasiunilor, gelozia, resentimentele vor oscila cu  apatia sau indiferența. Sub influența emoțiilor se poate trece linia și lua măsuri pentru a rupe relațiile.

Horoscop săptămânal Săgetător: 20-26 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Fiți diplomați și cu ochii pe celelalte persoane, pentru a evita conflictele inutile! Dacă reușiți asta, vor exista șanse de îmbunătățire a situației financiare, salariile pot crește, veniturile din afaceri sau implementarea proiectelor creative la fel, vor avea un trend crescător.

Eforturile vor începe să dea roade, iar atunci poate veni cea mai reușită perioadă pentru carieră, când puteți începe noi proiecte, discuta probleme importante cu șefii și cu oamenii influenți. În plus, noile acorduri, parteneri și alianțe, vor permite ascensiunea voastră la un nou nivel, lucru care vă dă încredere în viitor.

Aceasta va fi și o perioadă foarte interesantă și luminoasă în viața personală a celor singuri și, datorită dispoziției romantice, puteți întâlni dragostea. Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți că sentimentele se pot aprinde deodată, dar vor fi instabile și pot fi uitate rapid. De asemenea, crește probabilitatea de a restabili o conexiune romantică veche, nesănătoasă.

În familie, veți încerca să faceți tot posibilul pentru a vă mulțumi părinților, partenerul, copiii, prietenii, toți cei care vă sunt dragi. Eforturile nu vor fi în zadar. Drept urmare, veți putea îmbunătăți relațiile cu ceilalți, veți găsi armonie interioară.

Horoscop săptămânal Capricorn: 20-26 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Trebuie să dați dovadă de prudență deoarece crește probabilitatea de conflicte cu superiorii, ceea ce poate complica poziția în carieră. În astfel de momente, trebuie să vă moderați ambițiile puternice, deoarece ele pot provoca opoziție din partea celorlalți, care nici ei nu vor sta cu mâinile în sân. V-ați putea trezi atrași în situații periculoase și perdante.

Activitatea de afaceri și creativă va crește și orice schimbare pozitivă în carieră va ajuta la consolidarea statutului. E favorizată activitatea colectivă, cooperarea, restabilirea legăturilor întrerupte. Vă puteți baza pe sprijinul colegilor și prietenilor în rezolvarea problemelor financiare, în dezvoltarea de noi planuri de afaceri.

Însă în viața personală se pot ivi dezacorduri grave,iar unele se pot încheia cu pauză în relații.

Horoscop săptămânal Vărsător: 20-26 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Săptămâna  o pot numi perioada de  acțiune a dușmanilor secreți. Apar intrigi, probleme nerezolvate cu prietenii și colegii, vă e afectată autoritatea și cariera. Aceasta este cea mai lipsită de armonie perioadă a lunii, în care veți simți din plin o slăbire a apărării corpului, veți avea îndoială de sine și veți deveni pesimiști. Grijă și la eventualele probleme cu autoritățile fiscale sau judiciare, căci va trebui să cheltuiți mulți bani și eforturi pentru a încheia un conflict, pentru a restitui datorii vechi, rate, taxe, impozite. Evitați orice situație critică și nu vă comportați arogant, mai ales în zilele din preajma Lunii Pline!

Abia de joi încolo devine favorabil, căci se pot contura schimbări importante și pozitive. Vă veți putea demonstra atunci calitățile de afaceriști sau capacitățile organizaționale, semnați acorduri, contracte și obțineți rezultate bune în carieră.

Horoscop săptămânal Pești: 20-26 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Trebuie să fiți atenți ca să eliminați informațiile false, să nu vă bazați pe zvonuri, să nu vă încredeți în toți. Financiar, este posibilă cheltuirea semnificativă a banilor pe chestii neprevăzute sau reparații în casă.

În parteneriate sunt posibile neînțelegeri care se pot transforma în scandaluri serioase și care amenință să rupă relațiile.

Din 20, va crește energia vitală, iar vechile probleme și necazuri vor dispărea în trecut. Dorința  de manifestare a Ego-ul va crește, la fel și influența asupra mediului vostru. O combinație favorabilă de circumstanțe, împreună cu ceva noroc, vă vor ajuta să scăpați de vechile probleme, de obligațiile opresive și să vă simți mai liberi. Profitați de oportunitate și alegeți acele metode de realizare a obiectivelor care vă sunt mai convenabile!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
horoscop jpeg
tocana ficat ceapa jpeg
horoscop pexels jpg
cub horoscop iertare png
5 RETETE de salate mega sanatoase pentru pachet Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net