Horoscop săptămânal 21-27 martie 2023. Zodia care are succes pe toate planurile. Nimeni nu-i va sta în cale

Horoscop săptămânal 21-27 martie 2023. Astrologul Click!, Lorina, ne oferă previziunile complete pentru fiecare zodie în parte. Haideți să vedem ce se întâmplă în horoscop! 

Horoscop săptămânal 21-27 martie 2023
Horoscop săptămânal 21-27 martie 2023

Horoscop 21-27 martie 2023

Berbec

În viaţa personală puteţi începe un nou episod, mai ales că veţi primi lecții în oglindă din partea partenerului. Prezența lui Mercur în semnul vostru poate dezafecta relaţia cu frații, cu vecinii sau cu amicii apropiați. De fapt familia va fi cea în care vă veți găsi echilibrul și susținerea. Reglați acolo relațiile pe 26 martie dacă au fost probleme, în special cu mama!

Veţi fi miloşi şi generoşi nu doar cu cei apropiaţi vouă, ci chiar cu necunoscuţii. Deşi sunt adevărate virtuţi astfel de manifestări, asiguraţi-vă totuşi că nu faceţi acte de caritate mai mult decât o impune raţiunea, pentru că sigur e nevoie să cheltuiţi cu înţelepciune.

Nu există venituri financiare majore acum, aşa că trebuie să vă mulţumiţi cu câştigurile fluctuante. Deși la prima vedere aş fi tentată să spun că astrele oferă raze protectoare sectorului de bani, protecţia este însă inconstantă dacă veţi cheltui mai mult decât produceţi. Ați ajunge astfel să vă puteți chiar împrumuta, mai ales pe plăceri şi distracţie şi nu-i exclus ca, până la final de lună, să rămâneţi doar cu aplauzele la scenă deschisă.

Taur

Oricâte probleme ați avea în ascuns, ori secrete de rumegat, tot vă vine un ajutor de puternic, de protecție financiară, de ajutor din partea unor colegi de muncă ce v-au sprijinit și în trecut. Progresele sosesc în urma de realizărilor anterioare, cu sprijinul persoanelor influente, personalităților celebre și puternice ale căror opinii și poziție joacă un rol în societate. Atenție ce compromisuri faceți pentru asta!

În viața de zi cu zi, dacă vă dedați tuturor distracțiilor și uitați de masă, riscați să finalizați luna cu câteva kg în minus. Aveți grijă de sistemul nervos, încercați să vă aflați des în aerul proaspăt dar aveți grijă cum vă îmbrăcați, odihniți-vă, dormiți suficient. Această tendință a început să fie importantă încă de săptămâna trecută. E o perioadă în care aspectul și bunăstarea generală depind de modul în care vă distribuiți forțele.

Drumurile însă nu vă sunt prielnice odată cu intrarea planetei Marte acolo, pentru că ori nu vă rezolvați sarcinile pentru care plecați, ori veți întâmpina greutăți, ori se va schimba planul sau chiar veți suferi probleme la mașină.

Gemeni

Se deschide acum o ușă minunată de oportunități prin schimbările care vin cu aglomerația din Berbec. Vechile limite dintre susținătorii care cândva întorseseră spatele, acum se dizolvă pentru a vă pregăti pentru un climat relativ ușor care să netezească drumul spre împlinirea dorințelor. Câștigați experiența prin evenimentele pe care le veți traversa, prin veștile care vă parvin prin intermediul tehnologiei moderne. Cu siguranță vor aduce întâi multă emotivitate și neliniște, ele nefăcând altceva decât pregătindu-vă pentru modificări. Nu ezitați să vă dedicați altora pentru că astfel veți atrage norocul de partea voastră.

Veți găsi noi modalități de îmbunătățire a situației voastre finaciare, iar ele vor fi originale și destul de neobișnuite. Sunteți foarte vorbăreți, emițători și receptori de multă informație, astfel încât mulți vor dori să audă ceea ce aveți de spus. Vi se poate cere să vorbiți în fața unui auditoriu, la un seminar sau la un eveniment special.

Vin de asemenea schimbări legate de străinătate, dar nu vor putea fi coordonate de voi.

Rac

Cât timp Marte va fi în semnul vostru, va crește forța de acțiune și o să rămâneți dinamici, activi. Perioada va fi deci deosebit de dinamică în acest sens câteva săptămâni de-aici înainte, când veți reuși multe, veți putea să vă depășiți concurenții și rivalii, să restabiliți relații întrerupte, să convingeți adversarii că sunteți mai tari și aveți idei mai bune, încât să îi transformați în aliați. Prin urmare, este un moment favorabil pentru comunicareși negociere, pentru noi inițiative,

pentru noi cunoștințe, pentru stabilirea de noi legături comerciale ori demersuri pentru trecerea la un alt loc de muncă.

Se pot schimba multe în viața personală. Cei singuri își pot întâlni sufletul pereche, se pot îndrăgosti, se pot căsători, lucruri care aduc sentimente de fericire și bunăstare.

În același timp, o abundență de idei creative, o poziție socială activă va ajuta la extinderea cercului de cunoscuți printre care pot exista oameni influenți care sunt gata să aducă sprijin. Peste toate însă, atenție la impulsivitate și grabă!

Leu

Săptămâna necesită o perioadă de comportament conștient, deoarece graba în acest moment poate duce la pierderi serioase. Motivele și dorințele voastre adevărate veți fi tentați să le ascundeți, ceea ce poate duce la situații ambigue și la o alegere dificilă. Va trebui să fiți pregătiți ca anumite cuvinte, anumite acțiuni neașteptate, să vă distrugă poziția obținută. Poate o schimbare a profesiei,poate a statutului social. Nu este exclus faptul că legăturile de afaceri, contactele de lucru sau relațiile maritale sa se rupă din cauza diferențelor de vedere, de idei, de teorii asupra unor subiecte sau chiar de existența unor legături secrete. Vă recomand să nu distrugeți ceea ce ați realizat, ci să vă schimbați viața în bine, introducând ceva nou, atât în relațiile personale, cât și în afacerile profesionale. Deschideți bine ochii, în special în zilele de 26 și 29!

Fecioara

Probabilitatea de eșecuri și erori electronice va crește datorită unei decizii rapide sau a unei neglijențe vechi. Încercați să evitați zborul cu avionul în această perioadă. De asemenea aparatele electrice ar putea reprezenta un risc, așadar, luați măsuri de precauție atunci când lucrați cu ele.

Va trebui să faceți o alegere, probabil legată de probleme morale și etice sau poate de bani. Dacă nu, vă apropiațimai mult de latura spirituală a vieții.

În familie, autoritatea voastră, exigența, intoleranța, cerințele excesive asupra copilului sau asupra partenerului poate provoca certuri, conflicte și chiar răcirea relațiilor. Amintiți-vă de o alegorie simplă dar luminată:dragostea este ca o floare capricioasă de care trebuie să aveți grijă .Încercați, de dragul relațiilor armonioase și frumoase, să faceți un efort pentru că la final, o să vă simțiți o persoană fericită. Construiți-vă povestea de dragoste!

Cât despre copiii mici, problemele cu educația nu vor fi ușoare. Acordați atenție faptului că, în anumite momente, copilul poate fi mai înțelept decât dumneavoastră pentru că, din cauza vârstei, el nu vede cu ochii situațiile și lucrurile, ci cu inima.

Balanța

Orice activitate asociată cu energia electrică la serviciu ar putea deveni un potențial risc. De asemenea, utilizarea oricăror aparate care nu corespund sau au defecte, orice joc cu obiecte ascuțite ori arme, cu foc, orice plimbare în timpul unei furtuni sau exagerare cu vicii. Vă sfătuiesc să luați măsuri de precauție și să aveți mare grijă inclusiv de copii, mai als dacă aparțineți decanului 2 din zodie.

Și relațiile pot fi tensionate, acelea cu un tânăr sau cu un iubit. Multe depind de vigilența voastră.

Potențialul energetic este scăzut, iar o atmosferă nervoasă și agitată ar putea afecta starea de spirit și sănătatea. Pentru a le repara pe ambele, ieșiți mai des la plimbare în natură. Obosiți rapid și sunt necesare ore libere de somn și odihnă. Faceți programul cotidian în așa fel încât să încercați să introduceți pauze în programul zilnic, nu doar la sfârșit de săptămână.

Scorpion

Posibil că zilele acestea se vor transforma probleme vechi cu una dintre rude sau se pot întâmpla multe lucruri din punct de vedere profesional. Tendința e pe termen lung.

Deși puteți avea opiniile voastre cu privire la unele chestiuni importante, liberul arbitru de decizii nu va fi la voi, ci la alții. Astfel, dacă sunt conflicte, ele se atenuează numai dacă vă recunoașteți erorile sau învățați să și ascultați.

Relațiile cu șefii vor fi plăcute,ei vă apreciază la valoarea așteptată, dar numai pe proiectele lucrate în echipă.

În relațiile cu copiii, probabil că este mai bine să fiți mai îngăduitori, iar acest sfat face referire mai ales la subiecte legate de bani și de ceea ce le puteți cumpăra cu ei. Acum este momentul în care veți putea învăța copilul să înțeleagă valoarea.

Sănătoși sau nu, e clar că nu vă este frică de boală. Cu toate acestea, la sfârșitul săptămânii, vă sfătuiesc să nu vă tratați după ideile altora sau după internet. Mergeți la medic dacă e necesar și faceți toate analizele pe care vi le indică.

Săgetător

Ieşiţi din rutină prin schimburi de opinii şi vă sunt favorabile întâlnirile cu prietenii sau cu rudele aflate la drum de voi.

Financiar, modificări de situaţie bănească pot întoarce lucrurile în favoarea voastră, dar numai dacă veţi şti să profitaţi de conjunctură și să lucrați și de acasă. Altfel, mai mult consum decât câştig. Poate ceva noroc de partener care să vă rețină din cheltuielile voastre ori să aibă creativitate și inspirație să vă îndrume. Pot veni rezultate surprinzător de frumoase profesional, cu condiția să lucraţi benefic în echipa ori la final de efort să fiți voi înșivă mulţumiţi de achitarea corespunzătoare de sarcini. E necesar să aplicaţi o bună schimbare de strategie pentru a nu vă panica de mulţimea de treburi de rezolvat care vă trag covorul de sub picioare. Cu calm şi în ordinea priorităţilor, veţi reuşi să vă descurcați bine.

Capricorn

Posibil ca în ultimele săptămâni să fi avut de făcut niște alegeri de care ați fost entuziasmați atunci. Se pare că încă a sosit momentul să vă îndoiți de eficacitatea lor, de corectitudinea căii alese. Reanalizarea motivelor și motivațiilor proprii vă va permite să priviți în mod critic în urmă, dar și la situația prezentă. O schimbare a circumstanțelor vă poate forța să vă amânați concediul sau o călătorie la drum scurt. Faptul că se vor da peste cap planurile personale și vor veni întârzieri, va fi cam supărător. În adâncul sufletului vostru, va exista dorința de a distruge tot ce vă restrânge libertatea, de a vă elibera de toate obligațiile. Aveți grijă să nu vărsați nerăbdarea în familie, în special în relația cu mama sau partenerii, deoarece o să ajungeți să vă certați din orice fleac.

Aglomerarea planetară din Berbec, vouă vă aduce poate finalizarea unor proiecte, dorințe de mutare sau implicare în treburile de făcut pentru o nouă locuință.

Vărsător

Schimburile telepatice vă vor aduce cu cei dragi pe aceeași lungime de undă, oferindu-vă o privire mai profundă asupra inimii și a sufletului celorlalți. În casă vor veni oaspeți supriză sau dacă nu, veți lucra mai bine din confortul casei voastre.

Din punct de vedere bănesc, puteți plănui și dezvolta o strategie financiară secretă, care să vă diversifice fondurile și să aducă mai multă siguranță în această zonă a vieții. Puneți la punct etapele într-un mod realist, căci Neptun acolo v-aduce în continuare iluzia și auto-amăgirea. Spre exemplu, finanțele se pot modifica și este posibil să trebuiască să vă restrângeți rapid dintr-o parte sumele astfel încât să puteți reinvesti în altă parte. Astrele vă protejează din umbră de testele și experiențele neplăcute care se pot ivi, făcând lucrurile mai ușoare dacă o să vă lăsați ghidați de intuiție.

Pești

Banii nu au fost întotdeauna un subiect preferat pentru voi, dar acum, cu sectorul financiar atât de activ, devine necesar să aveți astfel de preocupări. E clar că acest lucru vă împuternicește să faceți și mai mult pentru a câștiga, să adunați suficient pentru a sta liniștiți și a zâmbi. Iar ca să fiți voi mulțumiți în direcția asta, chiar trebuie să aveți. Cred însă că este timpul să vă direcționați energiile nu doar într-acolo, ci și spre modalități mai blânde, mai afectuoase de a vă trata și comunica cu membrii familiei.

Puteți realiza multe în următoarea perioadă, cu condiția să aveți mai multă încredere în voi, dar nici să nu-i forțați pe alții să fie la cheremul vostru și nici voi să nu întreceți măsura. Țineți cont de tendințele actuale din profesie și păstrați o comunicare activă cu șefii cu care lucrați, fiți la curent cu noutățile și învățați!

image
image
image
image
image
image
iubire
horoscop 17 martie webp
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
maxresdefault jpg
horoscop colaj pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
restaurant jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net