Horoscop zilnic 21 octombrie: Excesele afectează racii


    Horoscop zilnic 21 octombrie: Excesele afectează raciiFoto: pixabay.com
Horoscop zilnic 21 octombrie: Excesele afectează raciiFoto: pixabay.com

Citește horoscopul zilnic 21 octombrie, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 21 octombrie.

Horoscop zilnic 21 octombrie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Se pare că azi partenerul are o multitudine de dorințe care  vă vor solicita mai mult decât de obicei. Răbdare și încercați să nu-l refuzați! Trebuie să fiți alături de persoana iubită și să vă pese dacă ea are sau nu succesul social pe care și-l dorește.

Sănătate - Nu ar fi rău dacă o să acordați o mai mare atenție viselor. Acestea vă pot oferi informații importante despre ce aveți de făcut în continuare.

Bani - Azi puteți primi cadouri, sau, de ce nu, vă puteți face singur o mică plăcere, cumpărându-vă ceva ce de mult vă doriți.

Horoscop zilnic 21 octombrie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - O zi în care puteți planifica o călătorie în străinătate alături de persoana iubită. Partenerul poate avea rol de ghid în viața dumneavoastră.

Sănătate - Ascultați ce vă spune corpul dumneavoastră. Acesta vă poate da semnale care să vă trimită la medic.

Bani - Mare atenție în cazul în care vă hotărâți să contractați un credit. Există posibilitatea ca pentru unii, rambursarea acestuia să devină o povară în timp. Faceți bine calculele!

Horoscop zilnic 21 octombrie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Cei singuri au oportunitatea de a întâlni pe cineva deosebit de care să se simtă  imediat foarte atrași. La cei căsătoriți, dacă intervin neînțelegeri asupra îndatoririlor fiecăruia, nu ezitați să întruniți consiliul de familie.

Sănătate - Atenție la posibilele  probleme de sănătate ale partenerului de viață. La voi, orice exces și exagerare poate săpa viclean în adâncuri. Faceți totul fără a sări limitele, căci nicio exagerare nu se iartă.

Bani - Nu sunt avantajați cei care fac investiții în parteneriat. Nativii care au fost și sunt angajați, dacă au fost conștiincioși, pot primi o mica bonificație din partea șefului.

Horoscop zilnic 21 octombrie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Priviți-vă partenerul așa cum este el, nu așa cum ați dori să fie, nu-i mai atribuiți calități pe care nu le are și nici nu sperați în schimbare! Dacă renunțați acum la o persoană cu care ați visat să începeți o poveste de dragoste, probabil că nu o veți mai vedea niciodată. Nu e timpul trecut să acționați.

Sănătate -  Orice fel de exces vă afectează sănătatea. Încercați să găsiți echilibrul.

Bani - Vi se pot suplimenta veniturile în urma eforturilor depuse în ultima vreme. Dar dacă un prieten vă cere bani cu împrumut, amânați-l sau chiar refuzați-l!

Horoscop zilnic 21 octombrie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Azi, poate, partenerul nu vă oferă atâta grjă și protecție de câtă aveți dumneavoastră nevoie.

Sănătate - Sunteți bine, dar vă puteți ajuta partenerul dacă acesta se află în convalescență. Cât despre voi, veți funcționa la capacitate normală și nu vă veți confrunta cu probleme majore de sănătate.

Bani - Aveți grijă cum cheltuiți banii, nu sunt avantajate proiectele noi și nici împrumuturile.

Horoscop zilnic 21 octombrie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire -  Vă puteți face planuri financiare împreună cu partenerul dumneavoastră. Cei singuri vor fi puternic atrași de persoane cu diferență de vârstă sau de statut considerabilă, ori găsind în ele înțelepciune și protecție, ori redarea tinereții. Fiți conștienți totuși că o schimbare de vârstă sau maturitate prea mare nu conduce întotdeauna la armonie în cuplu.

Sănătate -  Cheltuielile excesive vă pot crea o stare de nervozitate. Excesul de alimente expune la tulburări digestive și la probleme legate de colesterolul ridicat. Apărarea naturală a corpului dumneavoastră va funcționa însă eficient.

Bani -  Gandiți-vă la niște investiții! Nu ar trebui să amânați luarea unor decizii importante până mai târziu. E mare lucru să simți când și cum să acționezi pentru a prinde momentul oportun.

Horoscop zilnic 21 octombrie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire -  Acordați  mai mult timp relaxării impreună cu persoana iubită. Dacă aveți copii, angajați-vă împreună cu partenerul și în activități care să includă participarea acestora. Dacă sunteți singur vă puteți întâlni marea dragoste.

Sănătate - Nu sunt avantajate persoanele în vârstă, efectul bolii progresează. Celor tineri le recomand o gândire pozitivă. Nu prea vă lasă inima să rezistați în fața bunătăților, așa că, ducă-se cu dieta asta! Se impune totuși moderația, chiar și pentru aceia care încă nu au probleme cu greutatea.

Bani - Nu mizați pe noroc, ci pe munca făcută pas cu pas.

Horoscop zilnic 21 octombrie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Dacă sunteți singur puteți întâlni o persoană interesantă la o petrecere. Totul este să dați curs invitațiilor venite din partea prietenilor.

Sănătate - Starea dumneavoastră de spirit se poate schimba la aflarea unor vești care nu or să vă convină. Atenție, căci există tendința de a face excese și a vă hrăni haotic.

Bani - Nu este un moment prielnic pentru a acorda împrumuturi prietenilor, și nici pentru a lua voi bani de la ei.

Horoscop zilnic 21 octombrie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire -  Comunicarea poate fi mai dificilă cu persoana iubită, pot fi redeschise subiecte mai vechi. Dacă sunteți singuri, veți căuta să fiți atrăgători și magnetizanți.

 Sănătate - Nu lăsați grijile să vă afecteze buna dispoziție! Evitați tensiunile cu unul din părinți, asta dacă nu doriți să vă apuce durerile de cap!

Bani - Țineți secretă metoda prin care faceți bani, să nu v-o fure alții! Ocazional și voluntar veți căuta proiecte bine plătite, dar cu entuziasm exagerat.

Horoscop zilnic 21 octombrie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Dragoste la prima vedere, atracție, magnetism, e clar o zi ideală pentru cei singuri. Pentru cei în parteneriat, partenerul de cuplu are propria viziune asupra viitorului familiei și trebuie să îi acceptați opinia.

Sănătate - În caz că sunteți bolnav, starea dumneavoastră de sănătate se va ameliora. Anotimpul și vremea de afară își pun amprenta asupra pielii feței. Vă sfătuiesc să o ajutați să se regenereze.

Bani - Dacă vă achitați la timp taxele si impozitele, evitați plata dobânzilor și a penalităților.

Horoscop zilnic 21 octombrie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Comunicarea cu partenerul de viață pare un pic mai dificilă azi. Nu ar fi rău să acordați o mai mare atenție rațiunii și să nu le puneți pe toate la suflet.

Sănătate - Dacă suferiți de o afecțiune, nu vă tratați după ureche și nici nu căutați soluții pe internet. Mergeți la medicul de familie!

Bani - Nu lăsați febra vacanței să vă prindă! Gestionați-vă cu mare atenție cheltuielile!

Horoscop zilnic 21 octombrie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Dragostea nu ocupă un sector important în viața dumneavoastră. Vă îndreptați atenția către alte activități. Însă nu vă pierdeți timpul liber pe chat online fără sens, mai ales că perechea nu va avea chef și bună dispoziție, iar voi îi dați apă la moară ca să-i sară țandăra.

Sănătate - O zi extraordinară pentru a avea grijă de dumneavoastră. O plimbare în aer liber, o întâlnire plăcută cu prietenii vor aduce întotdeauna reale beneficii sănătații.

Bani - Mare atenție la viteza cu care fug banii din conturile voastre. Ar fi indicat să adoptați o strategie pentru strângerea de niște bani albi pentru zile negre.

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2018. Vărsătorii vor avea probleme în dragoste

Horoscop săptămânal 15 -21 octombrie 2018. Racii au certuri în relația de cuplu

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
andreea marin
cub Andreea Perju png
cub lensa animat gif
horoscop jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
cub camelia șucu (1) png
image
image
image
image
image
image
calatorie gadget granita harta Sursa foto: Framey.io
gradina chitara meditatie terasa
horoscop jpg
oversize sau mulata ce rochie va fi in tendinte in acest sezon jpg
zodia care consuma alcool jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg