Horoscopul complet al anului 2024. Ce se întâmplă la întâlnirea dintre Jupiter și Uranus

Ultima actualizare:

Neobosită în desluşirea misterelor astrelor, Camelia Pătraşcanu, astrologul Canal 33 HD și realizatoarea emisiunilor Horoscopul zilei şi Psihoastrologia, vă prezintă, în premieră, HOROSCOPUL ANULUI 2024. Vă invităm să descoperiţi aici un rezumat al celor 12 zodii şi influenţele cărora urmează să le facă faţă anul viitor.

horoscop jpg

În 2024, influența jupiteriană, asociată cu creșterea personală și expansiunea orizonturilor, se întâlnește cu energia neconvențională și schimbările imprevizibile aduse de Uranus. Această conjuncție rară oferă un cadru astrologic favorabil pentru inovație, eliberare și explorare a potențialului neexploatat. Urmăriţi Psihoastrologia în fiecare vineri, de la orele 21.00, pe Canal 33 HD, pentru a afla ce vă rezervă astrele pentru Noul An care bate la ușă!

BERBEC

În anul 2024 beneficiezi de aspecte astrale unice, istorice. În primul rând vorbim de conjuncția Jupiter-Uranus, una dintre conjuncțiile vedetă ale anului 2024, care se produce în Taur, în zona banilor. Perioada aprilie-mai poate fi deosebit de productivă financiar. Pentru anumiți berbeci poate apărea o nouă activitate profesională mai aducătoare de bani, în timp ce alții își pot păstra profesia, dar inovează ceva. Mai ales berbecii născuți în luna aprilie sunt cei mai favorizați de această conjuncție Jupiter-Uranus și o pot valorifica mai mult, dar în general toți nativii acestui semn pot avea o primăvară extraordinar de energizantă. Din iunie, Jupiter intră în Gemeni, ceea ce înseamnă că anul care va urma va fi unul foarte bun pentru studii și educație. Ți se deschide posibilitatea de a îi învăța pe alții, de exemplu, să devii profesor, antrenor, mentor, îndrumător. Conform cu ceea ce apare pe harta ta, mai întâi primează banii, iar apoi cunoașterea. 

Citește continuarea pe canal33.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
beneficii sex freepik jpg
nougat 1206707 1280 jpg
FotoJet (1) jpg
mojito cu sampanie jpeg
horoscop webp
FotoJet jpg
horoscop webp
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net