Horoscopul succeselor 1 - 31 octombrie

Cu eforturi, inspiraţia şi diplomaţia voastră se pot îmbina în mod armonios. Apăraţi de aceste scuturi, veţi depăşi mai uşor situaţiile incerte, frecvente îndeosebi în prima săptămână a acestei etape.

Persoanele care v-au fost mereu aproape în momentele tensionate rămân, în continuare, alături de voi. Totodată, în acest interval veţi veni în contact cu persoane abile, din „lumea bună", iar pentru celibatari este o şansă în plus să descopere sufletul-pereche, căutat de multă vreme. În primele 7 zile, pentru cei căsătoriţi climatul îndeamnă la diplomaţie, pentru că în viaţa cuplurilor, unul dintre parteneri, poate un Scorpion sau un Leu, va acţiona necugetat . Oricine evită provocările în aceste zile, ocoleşte un mare necaz. Dacă alcătuiţi lista priorităţilor în intervalul 8-15 octombrie, comunicarea cu partenerii de afaceri va fi mai armonioasă, iar speculaţiile financiare nu se încheie cu eşecuri.

După această dată, când Marte trece mai departe în zodia Fecioarei, climatul astral îi ajută pe toţi nativii harnici, obişnuiţi să muncească mult, să acţioneze eficient şi sistematic. De aceea, pentru ei apar multe prilejuri de avansare în carieră şi de a-şi asuma cu succes responsabilităţi suplimentare, cerute de conjunctură.

Pe parcursul lunii, „bancherul" Mercur se instalează comod în zodia Scorpionului, astfel că urmează o etapă favorabilă pentru investigaţii care urmăresc descoperirea unor secrete şi întâmplări de culise. Specialiştii în domeniul respectiv, anchetatorii vor avea mult de lucru până să descifreze unele mistere. Tot acum, practicile ezoterice ar putea fi de folos în timpul cercetărilor pentru persoanele implicate într-un proces sau care trebuie să recupereze o pierdere financiară.

Un aspect foarte interesant în acestă lună are legătură cu cei care nu se tem de competiţii, pentru că ştiu să evalueze, la momentul potrivit, orice risc. Dacă sunteţi pasionaţi de o cercetare ştiinţifică, aveţi la dispoziţie zece zile de şanse (3-13 octombrie), răstimp în care, în sfârşit, un proiect de referinţă poate intra pe făgaşul normal.

Totodată, data de 19octombrie este semnificativă pentru relaţiile interumare şi pentru comunicare. La acea dată va fi o eclipsă de lună, iar astrul nopţii va fi în zodia Berbec. În acest caz, configuraţia astrală ne sugerează să evităm colaborarea cu persoanele foarte orgolioase sau agresive. De asemenea, este bine să evităm zonele foarte aglomerate unde unele grupuri sociale revendică anumite drepturi. Şi intervalul 20-22 îndeamnă la prudenţă : şi în acest caz, este firesc să ocolim contactul cu persoanele care împrăştie în jurul lor energii negative : vrăjitoare, sau magicieni. Continuarea unor negocieri , care v-ar aduce câştiguri suplimentare, este o ţintă care trebuie atinsă.

Berbecul (21 martie-20 aprilie)

Iniţiative inedite

Vă întâmpină o etapă promiţătoare! Sunteţi atraşi de mirajul iniţiativelor inedite. În această privinţă, strategia dă rezultate pe plan financiar, mai ales în prima săptămână a intervalului şi veniturile voastre sporesc. Pe plan profesional, după data de 15 octombrie vor fi şi discuţii pe tema calităţii muncii voastre. În continuare însă, veţi fi preocuaţi de relansarea profesională şi de revigorarea relaţiilor cu persoanele influente. Manifestaţi mult optimism şi îndrăzneală, însoţite de raţiune.

Pentru cei care vă deplasaţi în interes de serviciu, în această lună, tentaţia de a investi mai mult decât aţi programat creşte considerabil; de aceea acordaţi atenţie priorităţilor reale.

Tot în acest interval, veţi fi apreciaţi de unii şefi şi acest fapt vă permite o nouă promovare. Zile de succes pentru iniţiativele inedite sunt: 2, 5, 10,19 .

Cupidon vă inspiră

În acest interval, şi satisfacţiile pe plan sentimental vă stimulează în demersurile voastre şi credeţi că „ziua cea mare" pe care o aşteptaţi este aproape de voi ( 6, 12 şi 19).

Pentru îndrăgostiţi, această lună este favorabilă pentru logodne, pentru cereri în căsătorie şi pentru nunţi.

Acum, partenerii voştri de viaţă vă îndeamnă să fiţi consecvenţi în demersurile voastre şi să vă păstraţi umorul când vă confruntaţi cu prejudecăţile unor persoane din anturaj.

Sfatul astrologului: Nu treceţi cu vederea problemele de sănătate din familia voastră. Optaţi pentru un meniu care să conţină peşte şi fructe; de asemenea, beţi ceaiuri de busuioc şi de cătină pentru refacerea forţelor. În intervalul 1-18 octombrie nu amânaţi terapiile pentru afecţiunile voastre cronice.

Numerele şansei voastre: 7-9-16-17- 21-28-30-36-38-47.

Taurul (21 aprilie-20 mai)

Iniţiative inedite

Vă doriţi stabilitate pe plan profesional şi social. Acum, în acest climat incert, sprijinul unei femei influente se dovedeşte un protector important pentru problemele vostre delicate. În orice context profesional, trebuie să acţionaţi cu prudenţă, mai ales când semnaţi documente oficiale, hârtii de afaceri sau când luaţi decizii riscante. Până-n data de 14 octombrie, configuraţia astrală vă creaază emoţii şi în carieră, şi pe plan social.

În acest interval va fi mai dificil să găsiţi un nou loc de muncă avantajos. În schimb, puteţi conta pe prietenii voştri loiali care apreciază iniţiativele voastre şi vă oferă informaţii foarte utile. De asemenea, oboseala se conturează pe tot parcursul lunii şi trebuie ţinută sub control, deoarece vă concentraţi destul de greu şi priorităţile voastre ar putea avea de suferit.

Cupidon vă inspiră

Pentru voi, Taurii, este esenţial să nu complicaţi lucrurile şi să acţionaţi cu diplomaţie în relaţiile cu persoana iubită. Taurii celibatari vor fi nerăbdători să-şi descopere sufletul-pereche şi vor face eforturi pentru a atinge această ţintă. Proiectele pentru oficializarea relaţiei vor fi încununate de succes în zilele de 8 şi 12 octombrie. În schimb, cei căsătoriţi trebuie să luptaţi pentru menţinerea climatului de bună înţelegere. În general, toţi nativii trebuie să fiţi prevăzători în relaţiile cu sexul opus, pentru că surprizele plăcute pot fi umbrite de situaţii neaşteptate, iar momentele de euforie şi cele de mare nelinişte se succed într-un ritm ameţitor.

Sfatul astrologului

Acum trebuie să vă menajaţi starea de sănătate pentru că imunitatea voastră este foarte scăzută. Bolile cronice se pot reactiva, în schimb, terapiile de revigorare pot fi mai eficiente după data de 15 octombrie. În data de 19 octombrie, evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoanele din anturaj, pentru că acestea pot degenera în conflicte regretabile pe termen lung.

Numerele şansei voastre: 2-6-12-14-15-20-24-33-42 -45.

Gemeni ( 21 mai -21 iunie)

Iniţiative inedite

În această etapă, argumentele voastre sunt convingătoare. De aceea, şi în carieră, şi în afaceri vi se deschid drumuri de afirmare nesperate. Argumentele bine alese vă oferă şansa unei avansări .. De asemenea, alături de rudele şi de prietenii voştri reuşiţi să finalizaţi activităţi abandonate în ultima vreme. Tot în prima parte a lunii, puneţi în practică un proiect de suflet, apreciat de cei dragi.

În zilele de 2, 7, 11 şi 16 octombrie, climatul astral vă ajută să depăşiţi perioadele critice în care compromisurile sunt cele mai riscante. Continuaţi şi problemele de documentare în domeniul vostru de activitate, începute de mai multă vreme. În acelaşi timp, o sursă financiară excelentă puteţi obţine după data de 12 octombrie.

Cupidon vă inspiră

În acest interval, până la 16 octombrie, va fi o perioadă foarte aglomerată pentru aleşii inimii voastre. Dar Cupidon vă ajută în pentru pentru partenerul vostru de viaţă: va munci în plus la locul de muncă, va rezolva şi problemele părinţilor sau ale rudelor de la drum lung. Totuşi, este meritul său că, acolo unde pleacă, vă ţine la curent cu noutăţi care vă interesează. Aceste dovezi de loialitate vă apropie şi mai mult sufleteşte mai ales în intervalul 18-22 0ctombrie.

Sfatul astrologului

Starea de sănătate ar trebui să vă preocupe, îndeosebi în primele şapte zile ale etapei. Pentru a face faţă priorităţilor care apar pe parcursul lunii, hrăniţi-vă corect şi odihniţi-vă la timp. Desigur, nici excesele gastronomice nu sunt în avantajul vostru. Tot în aceste zile, unele afecţiuni cronice se pot reactiva. Fructele bogate în vitamina C şi nucile sunt tonicele de care aveţi nevoie. Trebuie să consultaţi un nutriţionist!Numerele şansei voastre: 3- 5- 12-18-25-26-31-38-44-48.

Racul (22 iunie - 22 iulie)

Iniţiative inedite

Îmbucurător este faptul că aveţi şansa să rezolvaţi o serie de urgenţe în zilele de 3, 9, 16 şi 21 octombrie. Inspiraţia este principalul vostru suport moral. De aceea, în timp record, scăpaţi de povara multor probleme sufocante. Priorităţile din aceste zile au legătură cu schimbarea unui loc de muncă cu deplasările neprogramate. Acum, veniturile voastre suplimentare depind de dinamismul cu care acţionaţi în zilele de 11,14 şi 20 octombrie. În acelaşi timp, hărnicia şi diplomaţia vor fi aliaţii voştri loiali în rezolvarea problemelor cotidiene. De asemenea, configuraţia astrală vă sugerează să cheltuiţi cu moderaţie pentru problemele de protocol şi să soluţionaţi problemele restante pentru confortul din căminul vostru.

Cupidon vă inspiră

Iubirile pasionale, rivalităţile şi amintirile din trecut sunt la ordinea zilei. Pentru că persoana iubită are acum de rezolvat probleme profesionale şi de familie şi de aceea partenerii de viaţă trebuie să le vină în ajutor. Pentru ca relaţia voastră să dureze, diplomaţia trebuie să acţioneze la timp (4, 11, 17 octombrie). În viaţa personală, este momentul să discutaţi cu tact problemele pe care le aveţi cu rudele partenerului de viaţă. Oricum, omul cel drag se pregăteşte să vă sărbătorească cu tam-tam ziua voastră de naştere.

Sfatul astrologului

Includeţi în dieta voastră varza şi morcovii, legume care vor îmbunătăţi starea voastră de sănătate, mai ales în afecţiunile digestive- ulcerul, gastritele şi colonul leneş.

Cei care sunteţi investitori, dacă aveţi firmă, iată prilejul să închiriaţi spaţii la preţuri avantajoase. Artiştii zodiei sunt inspiraţi şi au şansa să realizeze lucrări inedite, apreciate de public.

Numerele şansei voastre: 2-6-19-20-28-30-35-39-47-48..

Leul (23 iulie-23 august)

Iniţiative inedite

Decizii importante trebuie să luaţi în acest interval. De aceea, familia se reuneşte pentru a alcătui un plan realist privind priorităţile de bun augur. Configuraţia astrală vă provoacă să fiţi abili şi să folosiţi strategiile care, în timp, v-au adus venituri substanţiale. Într-adevăr, în acest interval căile bătătorite sunt surse de câştig ( 9, 14,15, 20 octombrie ).La fel de benefică pentru voi este diplomaţia.

Această strategie favorizează acum reconcilierile şi noile prietenii.Configuraţia astrală vă susţine dacă aveţi probleme cu justiţia, favorizând procesele şi recuperarea unor sume importante de bani. În a doua parte a etapei, deciziile practice şi norocoase se iau în familie, care se reuneşte de mai multe ori în acest interval pentru a reveni asupra unor demersuri privind afacerile pe termen scurt.

Cupidon vă inspiră

Vă concentraţi atenţia asupra evenimentelor fericite din viaţa voastră personală, dar şi asupra prietenilor care v-au decepţionat foarte mult. Dacă aţi traversat o etapă foarte tensionată în dragoste şi v-aţi războit cu persoana iubită, acum este momentul să schimbaţi strategia. Continuarea ofensivei şi resentimentele nu favorizează viaţa în cuplu. Intervalul 14-22 octombrie stimulează reconcilierile şi romantismul.

Este posibil ca mulţi dintre partenerii care voiau să spună „Adio!" vieţii de familie să revină la sentimente mai bune. Mai mult, diplomaţia poate salva o relaţie şi sume importante de bani care s-ar risipi în dispute juridice. După data de 16 octombrie, călătoriile în locuri exotice alături de persoana iubită sunt avantajoase din mai multe puncte de vedere: o comunicare mai intensă limpezeşte incertitudinile; mai mult, în aceste deplasări veţi cunoaşte persoane plăcute şi utile pentru iniţiativele sociale.

Sfatul astrologului : Din fericire, problemele voastre de sănătate se ameliorează. Urmaţi recomandările specialiştilor privind dieta şi tratamentele adecvate. O cură cu produsele stupului este ideală pentru revigorarea voastră. Chiar şi disputele cu cei mai buni prieteni se sting şi relaţiile vor fi calde . Este bine să petreceţi o parte din timpul liber şi să discutaţi deschis greşelile comune.

Numerele şansei voastre: 1-9-10-19-21-28-39-42-43-44.

Fecioara (24 august-22 septembrie)

Iniţiative inedite

Parteneriatele, schimbul de experienţă şi investiţiile moderate sunt la ordinea zilei. Deciziile voastre se referă la asocieri cu persoane care au obţinut beneficii în afaceri şi bonusuri şi n-au ratat afaceri sau investiţii pe termen lung. Dacă mai sunteţi afectaţi de deciziile unor persoane influente din anturajul vostru, acum treceţi cu vederea momentele tensionate. Scopul vostru suprem este să acţiononaţi cu calm, să finalizaţi proiectele inedite şi să descoperiţi cine este principalul vostru inamic. În zilele favorabile ale acestui interval, 2, 7, 11 şi 16, veţi trece prin schimbări importante pe plan social şi profesional. Totodată, unii dintre voi veţi călători peste hotare cu scopuri bine definite.

După data de 16 octombrie, veţi fi mai preocupaţi de odihna activă, iar în momentele de linişte inspiraţia voastră face minuni. Tot atunci, puteţi obţine succese în afaceri, în carieră şi în acţiuni filantropice. Dacă vreţi să vă schimbaţi locul de muncă, intervalul 7-15 octombrie este cel mai avantajos.

Cupidon vă inspiră

Bucuriile dăruite de aleşii inimii vă revigorează sufleteşte. Orice noutate poate să vă inspire în proiectele voastre originale pe teme de creaţie şi de colaborări cu specialiştii din ţară şi din străinătate. Intervalul 18-20 octombrie nu este avantajos să faceţi investiţii pentru căminul vostru.

În schimb, pentru alte demersuri care au legătură cu viaţa personală :participarea la evenimente mondene, tratamente de înfrumuseţare, gesturi prin care să demonstraţi cât de mult o iubiţi pe aleasa inimii, acţionaţi în a doua jumătate a intervalului. Sfatul astrologului: Până la jumătatea lunii octombrie, starea voastră de sănătate ridică semne de întrebare: oboseala, dar şi dieta nesănătoasă sunt factorii vinovaţi de acest disconfort.

După data de 15 octombrie, energia voastră este în creştere şi atunci puteţi rezolva priorităţile în ritm alert. Alegeţi o dietă bogată în vitaminele complexului B, în minerale. În acelaşi timp, contaţi pe efectul îndulcitorilor naturali, hameiului şi al ceaiurile bogate în vitamina C.

Numerele şansei voastre: 5-10- 14- 19-20-24- 27- 35- 40-45.

Balanţa (23 septembrie-22 octombrie)

Iniţiative inedite

Astrele vă susţin în demersurile cotidiene care au legătură cu domeniul vostru de activitate sau cu alegerea unor soluţii financiare pentru problemele stresante. În privinţa timpului liber, este vorba despre un răsfăţ care se lasă aşteptat în fiecare zi. Tot acum, vă puteţi găsi un job mai bănos. De aceea, perfecţonarea profesională este o provocare de care nu vă despărţiţi prea curând.

Balanţele care se ocupă de afaceri imobiliare şi de comerţ vor rezolva, după mai multe eforturi, priorităţile şi proiectele care au bătut pasul pe loc toată vara. Vegheaţi asupra vigilenţei partenerelor voastre de viaţă care, din neatenţie, ar putea suferi o pagubă neaşteptată - fie bani, fie obiecte de valoare.

Cupidon vă inspiră

În general, în acest interval, acordaţi o atenţie sporită persoanei iubite, chiar dacă face şi gafe care vă irită. Bărbaţii Balanţă vor face faţă urgenţelor mult mai uşor decât femeile, care-şi topesc energia mai repede. Este de datoria voastră să-i supravegheaţi dieta. Ştiţi cum se spune că, în orice context, este periculoasă nepăsarea. Oboseala şi apatia intimilor nu vor trece de la sine.

Un gest tandru este un leac pentru starea de spirit a persoanei iubite. De asemenea, ţineţi seama de faptul că în intervalul 1-14 octombrie anturajul partenerului vostru de viaţă îl poate influenţa pe acesta în mod negativ: acesta poate să facă cheltuieli foarte mari, cu urmări neplăcute asupra proiectelor de familie.

Sfatul astrologului

Nu amânaţi demersurile pentru achiziţii strict necesare pentru gospodăria voastră sau pentru negocieri privind un apartament sau pentru o căsuţă de vacanţă, la care visaţi de ani şi ani. În cercul relaţional pe care-l frecventaţi, puterea exemplului pozitiv poate fi de bun augur pe termen lung.

Veţi beneficia de linişte şi de armonie dacă veţi fi mai diplomaţi. Nu amintiţi de momentele tensionate sau de greşelile din trecut, în primele două săptămâni ale intervalului. Nu renunţaţi la momentele de meditaţie (15-23 octombrie); cu ajutorul lor vă dobândiţi liniştea interioară.Vizitaţi şi locuri unde, totdeauna, v-aţi încărcat bateriile.

Numerele şansei voastre: 2-6-15-19-20-22-24-30-33-40-42-45.

Scorpionul (23 octombrie-22 noiembrie)

Iniţiative inedite

Şansa vă surâde dacă vreţi să puneţi pe picioare o afacere proprie sau să vă prezentaţi la un interviu. Este o etapă favorabilă pentru a obţine venituri suplimentare. Desigur, şansa vă surâde acum pentru că puteţi obţine câştiguri suplimentare.

În continuare, stabilitatea financiară vă avantajează mai ales în zilele de 2, 9, 11 şi 15 octombrie. Este bine să ţineţi seama de sugestiile oferite de colegi, de prieteni sau de rude în chestiuni care privesc confortul în căminul vostru. Pentru a nu rata oportunităţi deosebite, gândiţi în perspectivă. În carieră, fiecare Scorpion trebuie să demonstreze superiorilor că este un detectiv versat; în acest fel, rivalii voştri care vorbesc în plus nu vor avea succes. .

Cupidon vă inspiră

Persoana iubită vă împărtăşeşte sentimentele şi vă demonstrează că, împreună, şansele voastre de reuşită sunt mult mai mari, în tot ceea ce v-aţi propus pe plan financiar, iar achitarea facturilor sau a ratelor restante reprezintă un succes. Optimismul şi diplomaţia vă mobilizează şi vă ajută să scăpaţi de anumite obstacole în zilele de 7, 15, 16 şi 20 octombrie.

Sunteţi sentimentali şi dragostea vă aduce momente de neuitat, dar şi deziluzii ( 4, 11 şi 15 octombrie). În acest interval, chiar o dragoste aproape uitată vă demonstrează că magia amintirilor face minuni.

Sfatul astrologului

Pentru a fi în formă pe tot parcursul lunii, starea de spirit trebuie revigorată. De asemenea, din 9 octombrie puteţi avea probleme mai serioase de sănătate, pentru că de atunci creşte riscul infecţiilor , iar imunitatea voastră este scăzută. Este important ca specialiştii să stabilească cu exactitate diagnosticul vostru. Dacă vă propuneţi să mergeţi într-o direcţie anume, să vă asumaţi răspunderi suplimentare, acţionaţi cu realism în prima parte a lunii.

Numerele şansei voastre: 3-4-8-16-23-29-30-32-38-44.

Săgetător (23 noiembrie-21 decembrie)

Iniţiative inedite

Pentru toţi Săgetătorii, totul este posibil! Credeţi într-o reuşită? Vă dezamăgesc persoanele de încredere sau şi mai rău, pierdeţi o şansă? Rămâneţi optimişti! Acum apar oportunităţi să veniţi în contact cu specialişti de renume, iar întâlnirile cu partenerii de la drum lung sunt surse de beneficii salvatoare. Tot acum se intensifică dorinţa de perfecţionare într-un domeniu anume.

De aceea, progresaţi pe plan profesional. Dacă în familie apar tot felul de încurcături, de obstacole mărunte cu efecte stresante, faceţi eforturi să depăşiţi aceste situaţii, fără să intraţi în panică ( 5, 12, 17 şi 18 octombrie). Continuarea unor proiecte, care v-au adus beneficii, vă ajută să depăşiţi momentele de incertitudine. În acest caz, consultaţi-vă cu partenerii voştri de viaţă, dacă au preocupări comune cu voi.

Cupidon vă inspiră

Cupidon vă întâmpină cu surprize plăcute : vă ajută să vă împăcaţi cu un vechi partener (dacă nu-i puneţi prea multe condiţii), să găsiţi sufletul- pereche sau vă pregăteşte sufleteşte pentru o nouă relaţie (din data de 12).

Este esenţială fidelitatea partenerului de viaţă şi puterea exemplului pozitiv. Modelul nativilor care au o relaţie stabilă vă impresionează şi vă îndeamnă să le urmaţi exemplul. Unii dintre voi sunteţi critici, alţii sunteţi bănuitori. În relaţiile stabile, predomină armonia şi norii suspiciunilor au fugit departe de căminul lor, după data de de 7 octombrie. Până atunci, trebuie să faceţi faţă provocărilor, să învăţaţi să-l ascultaţi pe cel care are probleme, prieten sau admirator şi să-i daţi o mână de ajutor.Farmecul personal este un magician cu puteri nebănuite.

Sfatul astrologului

Orice proiect financiar merită o atenţie sporită, până la jumătatea lunii octombrie. Admiratorii voştri discreţi sunt nerăbdători să ieşiţi în lume, să mergeţi în cluburi sau să călătoriţi. Ei vi se confesează, sunt deschişi dialogului îndeosebi până la data de 20 octombrie. Meditaţia este un suport moral şi vă ajută să dobândiţi armonia interioară de care aveţi nevoie. Pentru a avea un sistem imunitar bun, alungaţi efectele stresului.

Supravegheaţi-vă dieta, fiţi prudenţi cu hrana şi cu lichidele pe care le consumaţi, protejându-vă astfel ficatul.

Numerele şansei voastre: 3-12-14-23-31-32-34-43-45.

Capricornul( 22 decembrie-20 ianuarie)

Iniţiative inedite

Amintirile vă urmăresc precum o umbră. Ele se cuibăresc în sufletul vostru şi sunt prietenii voştri devotaţi. Acum preocupările voastre se orientează spre mai multe domenii.

Ambiţia de a progresa sporeşte pe parcursul întregului interval. Doriţi să vă afirmaţi şi pe plan social; iar ideile originale vă aduc succes în viaţa de familie şi în relaţiile interumane. De la jumătatea lunii octombrie, chibzuinţa unei rude vă stimuelază optimismul şi încrederea în partenerul de viaţă. În curând, veţi renunţa la o ispită care vă dă târcoale de ceva vreme. Nu este cazul să mai faceţi destăinuiri pe acestă temă, dacă vreţi să aveţi un strop de linişte. Pentru rezolvarea priorităţilor financiare, evitaţi deciziile riscante până în data de 14 octombrie.

Pentru mulţi dintre voi, un nou hobby poate să reprezinte o sursă sigură de câştig, începând din această toamnă. Dacă primiţi veşti pesimiste despre un proiect în care aţi investit timp şi bani, nu abandonaţi această iniţiativă.

Pentru rezolvarea priorităţilor financiare, evitaţi deciziile riscante până în data de 14 octombrie.

Cupidon vă inspiră

În plan sentimental puteţi avea unele împliniri neaşteptate, iar celibatarii vor recurge la strategii ingenioase pentru a cuceri inima celui sau celei dragi. În zilele de 2, 11 şi 15 octombrie veţi învăţa noi lecţii de viaţă. Timpul liber îl dedicaţi partenerului vostru stabil, luptându-vă, totuşi, cu anumite ispite.

Întâlnirile şi proiectele voastre comune cu rudele vor fi constructive, iar telepatia face minuni. Pentru persoana iubită faceţi sacrificii materiale, dar nu este cazul să faceţi destăinuiri pe acestă temă, dacă vreţi să aveţi. Persoana iubită este sursa voastră de energie şi împreună participaţi la evenimentele de familie ale prietenilor voştri. Numai acolo unde nu mai este nici un strop de iubire, despărţirile sunt la ordinea zilei.

Sfatul astrologului: Dialogul cu rudele persoanei iubite de la drum sunt deconectante, dar este bine să amânaţi cu tact tendinţa spre pesimism. Cei care aveţi probleme de sănătate, lăsaţi-vă de fumat, iar dacă vă surâde un nou hobby, reflectaţi asupra beneficiilor.

Numerele şansei voastre: 8-13-24-26-30-33-36-43-44.

Vărsătorul ( 21 ianuarie-18 februarie)

Iniţiative inedite

Este un interval plin de surprize. Acum pot interveni schimbări majore în stilul vostru de viaţă sau în carieră. Nu prea sunteţi de acord cu tot ce intervine acum în viaţa voastră sau a partenerilor de viaţă, dar nu este cazul să înotaţi contra curentului ( 5, 11 şi 17 octombrie). Veţi fi atraşi de lucruri şi de activităţi interesante şi deosebite.

Pe tot parcursul acestei etape, predomină dorinţa de a vă afirma prin idei originale.. Dacă apar informaţii importante pentru domeniul de activitate care vă preocupă, verificaţi-le cu mare atenţie şi nu acţionaţi în grabă, pentru că sunt posibile situaţii neplăcute în relaţiile cu colaboratorii voştri din ţară şi de peste hotare ( 4, 5,11, 14,17 octombrie). Acum, reveniţi asupra obiectivelor prioritare şi acţionaţi cu multă consecvenţă în această direcţie. Totuşi, fiţi diplomaţi şi evitaţi controversele şi criticile în relaţiile cu persoanele oficiale.

Cupidon vă inspiră

Vă sfătuiţi cu partenerul vostru de viaţă în privinţa proiectelor de a investi în ceva durabil. Dacă aveţi o viaţă personală armonioasă, dialogul deschis poate înlătura neliniştea datorată unor veşti de culise rău intenţionate. În acest interval, oportunităţile şi ofertele financiare, profesionale şi comerciale sunt la mare preţ şi Cupidon vrea să vă ofere surprize plăcute. Celibatarii vor trăi momente de euforie alături de persoana iubită în intervalul 15 - 30 octombrie , când se aude frecvent urarea "Casă de piatră" în cercul vostru relaţional

Sfatul astrologului

Atenţie la starea voastră de sănătate pentru că persistă oboseala şi neliniştea. De asemenea, nu ignoraţi problemele digestive; un regim de cruţare vă ajută să dobândiţi imunitatea necesară. Nu mâncaţi în grabă şi nu săriţi peste micul dejun. Consumaţi fulgi de ovăz care au un efect pozitiv asupra sistemului nervos şi aduce buna dispoziţie

Numerele şansei voastre: 4-13-17-20-24-26-34-35- 36-48.

Peştii ( 19 februarie- 20 martie)

Iniţiative inedite

Rezolvarea problemelor de familie sunt la ordinea zilei. Climatul astral vă susţine în foarte multe iniţiative. Norocul vă surâde în dragoste, în afaceri, iar şansa de a vă perfecţiona în carieră în străinătate sau alături de persoane de renume, nu vă ocoleşte. Iată câteva dintre evenimentele plăcute care vă întâmpină această lună. În mod special, idei inspirate se vor transforma în sume consistente de bani.

Prietenii şi colaboratorii voştri apropiaţi spun că în aceste zile sunteţi ca un fachir: cele mai importante iniţiative se finalizează cu bine pentru că evitaţi controversele în anturajul vostri profesional. Ştiţi să vă implicaţi în afaceri bune, să găsiţi un nou loc de muncă avantajos şi să prindeţi din zbor informaţii foarte utile. Configuraţia astrală susţine o bună parte din afacerile voastre; este şi meritul lui Mercur care vă protejează de situaţiile conflictuale majore.

Cupidon vă inspiră

Acum, mărturisiţi intimilor dorinţele voastre fierbinţi- preocuparea pentru investiţii de suflet şi nostalgia pentru vremea când eraţi foarte răsfăţaţi. Partenerii de viaţă vor fi mai receptivi la sugestiile voastre în zilele de 5, 8 şi 12 octombrie.

După data de 6 octombrie, partenerii voştri sunt mai volubili şi îşi exprimă mai deschis sentimentele. În această etapă, incertitudinile şi blocajele în comunicarea cu persoana iubită vor rămâne în urmă. Respectul reciproc consolidează relaţia voastră, spre uimirea rivalilor din anturaj. Deseori, Cupidon vă trimite mesaje romantice, anunţă o ascensiune socială şi creşterea popularităţii persoanei iubite.

Sfatul astrologului: În acest interval, este bine să selectaţi cu diplomaţie cercul prietenilor voştri, pentru că partenerul de viaţă poate fi influenţat de atitudine unor persoane din anturaj. De asemenea, acordaţi atenţie dietei voastre cotidiene: consumaţi lactate, iaurt, kefir, dar şi alimente bogate în vitaminele C, A şi complexul B, în pectine şi în acizi organici. Pătrunjelul, măceşele şi citricele sunt ideale, pentru că vă apără de răceli şi de anemie. Evitaţi frigul pe tot parcursul anotimpului rece.

Numerele şansei voastre: 7-8-16-18-24-25-26-30-34-43-49.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
cub andi moisescu png
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Kovacs
image
image
image
image
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
Risa Hirako jpg
zodii care imprumuta bani jpg
Razvan Popescu slab jpg
Horoscop dragoste webp
shutterstock 521889163 jpg