Horoscopul succeselor 27 iunie-27 iulie

Ultima actualizare:

    Horoscop estival 2012
Horoscop estival 2012

Am intrat în zodia Racului ! Acum ne îndreptăm atenţia în special asupra familiei şi căminului nostru, asupra tradiţiilor moştenite din generaţie în generaţie.

Pe parcursul acestui interval, alături de Soare, în Rac vor intra şi alte planete: Jupiter va zăbovi în această zodie aproape un an. Va fi o etapă de iniţiative umanitare, de consolidare a relaţiilor armonioase în viaţa de familie. Totodată, vom fi dornici să continuăm tradiţiile specifice zonei geografice în care trăim şi să contribuim la realizarea unor proiecte care au legătură cu pământul natal.

În luna Racului, deoarece Mercur este retrograd (27 iunie-20 iulie) , este bine să amânăm controversele legate de iniţiative şi proiecte delicate , care ar putea să degenereze în certuri cu efecte pe termen lung. Acum vom călători mai mult decât ne-am programat, dar vacanţele noastre trebuie organizate cu atenţie, din timp, începând cu plecarea noastră la gară sau la aeroport şi continuând cu rezervările fireşti legate de călătorie: bilete pentru drum, rezervări la hotel sau în staţiunile unde vom poposi în timpul concediului nostru. Cupidon ne pregăteşte momente de neuitat în zilele de 2 şi 3 iulie ; multe evenimente pozitive ne stimulează dragostea de viaţă şi pasiunea pentru lucruri inedite. De aceea, în aceste zile este firesc să evităm criticile şi să fim generoşi şi tandri : un dar simbolic, oricât de mic, poate să ne pregătească bucurii nebănuite. Să sărbătorim momentele unice!

Până pe data 13 iulie, climatul astral stimulează comunicarea : să pledăm pentru interesele noastre profesionale, să venim cu argumente realiste. Putem avea succese în activităţi de marcheting, în achiziţionarea apăraturii necesare carierei noastre, să lansăm apeluri publicitare care să stimuleze schimbul de experienţă. Din 14-15 iulie, urmează o etapă favorabilă pentru activităţile utile confortului nostru în locuinţă. Acum ne putem relaxa în mod activ, putem amenaja spaţii de relaxare în grădină, să decorăm cu gust grădina sau mica noastră grădină din balcon.

Atenţie însă! Abilitatea voastră de a menţine liniştea şi pacea în anturaj -la serviciu sau în familie - ne ajută să ţinem sub control problemele dificile de natură financiară.

Berbecul (21 martie - 20 aprilie)- Provocările sunt la ordinea zilei

Deşi vă place să fiţi independent, trebuie să fiţi foarte atent la noutăţile zilei. Provocările vă ţin în priză de-a lungul acestei etape. Vă bucuraţi de compania persoanelor care vă susţin şi vă apreciază iniţiativele şi proiectele, dar nu -i treceţi cu vederea pe cei care vor să vă pună beţe-n roate, când vă este lumea mai dragă. De aceea, vă propuneţi să răspundeţi provocărilor cu orice preţ.

În zilele de 26 iunie, în 1, 10,11 şi 16 iulie norocul vă surâde .Iese în relief abilitatea voastră de a rezolva problemele spinoase şi de a achiziţiona obiecte de valoare pentru căminul vostru. Mai mult ca altădată , cei care aveţi copii dornici să-şi întemeieze o familie, veţi face investiţii suplimentare şi veţi fi preocupaţi ca problemele de rutină legate de acte şi de protocol să se rezolve fără complicaţii.

Pentru voi, Berbecii, acest interval va fi o perioadă de concentrare asupra priectelor inedite şi de adaptare la noi joburi.

Efortul acesta susţinut va fi însoţit de succese, iar până în data de 19 iulie veţi culegeţi roadele eforturilor susţinute în carieră şi pe plan social. Colaborarea cu rudele poate completa veniturile voastre .

În continuare, rolul de lider vi se potriveşte de minune.

Sfatul astrologului: Pentru rezolvarea problemelor de sănătate, veţi investi pe parcursul acestei luni. Cele mai multe probleme se datorează afecţiunilor voastre cronice. Problemele digestive se pot accentua datorită exceselor alimentare şi stresului. Nu trebuie să neglijaţi micul dejun, alimentele recomandate de medicul de familie şi fructele proaspete-cireşe şi caise care contribuie la detoxifiere, favorizează digestia, combătând anemia şi afecţiunile cardiovasculare.

Numerele şansei: 7- 8- 9-14-16-17-20- 21-28-29-38-45.

Taurul (21 aprilie - 20 mai)- Reguli şi răsfăţ

Pentru voi, configuraţia astrală este foarte generoasă. În acest interval, sunteţi inspiraţi pentru un proiect deosebit, care va stârni uimire şi interes în egală măsură, în cercul vostru relaţional.

Munciţi mult, vreţi să aveţi prioritate la capitolul inventivitate. Totodată, câştigurile suplimentare pot ateriza în viaţa voastră în zilele de 6, 9, 16, 18 şi 20 iulie. Pentru destinaţiile de vacanţă şi pentru călătoriile neprogramate trebuie să culegeţi informaţii din vreme, pentru că datele de care dispuneţi acum se dovedesc inexacte. În acest interval, perioadele foarte stresante, în care trebuie să respectaţi anumite reguli pot fi urmate de clipe de relaxare impuse de familie.

Se accentuează dorinţa voastră de a dobândi cunoştinţe suplimentare, de a afla noutăţi legate de carieră şi de domenii de activitate mai noi, care vă trezesc interesul. Acest capitol poate fi o nouă sursă de venituri, pentru care veţi face unele compromisuri în intervalul 9-12 iulie.

Acum, aveţi şansa să vă afirmaţi şi în cercul vostru relaţional. În acelaşi timp, veţi fi preocupaţi de copiii voştri care vor parcurge o etapă importantă în viaţa : vor susţine unele teste sau vor pleca în interes de serviciu mai departe de casă. De aceea, rolul de pedagog abil vă emoţionează şi vă stresează în egală măsură.

Sfatul astrologului: Puteţi rezolva probleme delicate în zilele de 29 iunie, 10,15 şi 19 iulie. Dincolo de aparenţe, vă sâcâie teama că nu rezolvaţi la timp urgenţele şi această nelinişte vă poate provoca o gastrită, în cel mai fericit caz. Şi ficatul poate avea de suferit din cauza emoţiilor şi a hranei nesănătoase .

Consultaţi un nutriţionist şi optaţi pentru alimentele cu un conţinut bogat în vitamine C , în vitamine din grupa B ( pătrunjel şi fructe de pădure), în acizi organici , dar şi în săruri minerale, precum calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier. În continuare, reduceţi porţia de grăsimi şi de dulciuri.

Numerele şansei voastre: 1-4-6-9-11-14-16-19-21-27-41-46

Gemenii (21 mai - 21 iunie)- Evenimente şi oportunităţi

Şi în acest interval, rămâneţi acelaşi maestru în sfera comunicării, dar nu în compania oricui. Este o etapă foarte bună din punct de vedere financiar. Câştigurile şi tranzacţiile vă avantajează, chiar dacă nu sunteţi întreprinzători. În zilele de 3, 10, 13 şi 17 iulie reuţiţi să rezolvaţi o serie e probleme destul de delicate.

Dar aceste zile îi avantajează şi pe oamenii de afaceri care activează în domeniul comerţial şi imobiliar. Intervin o mulţime de oportunităţi şi de evenimente pe plan profesional şi într-o afacere personală. Unii veţi da publicităţii noi cărţi şi veţi lansa noi proiecte . Din dorinţa de a spori câştigurile, nu trebuie să colaboraţi cu persoane pe care nu le cunoaşteţi bine din zodia voastră, dar şi din Scorpion, aceştia ar putea să vă păcălească fără scrupule.

Şi în această lună vă favorizează schimbul de idei şi achiziţionarea de bunuri pentru casa voastră . Meditaţia vă ajută să vă recăpătaţi liniştea interioară, de asemenea, călătoriile în zone liniştite vă inspiră pentru proiectele voastre de suflet.

Sfatul astrologului: Trebuie să vegheaţi asupra problemelor ascunse de sănătate. Combateţi instabilitatea emoţională şi gândiţi pozitiv; nu faceţi o dramă din lucruri care se petrec la ordinea zilei.

Alimentaţia sănătoasă vă poate ajuta să depăşiţi momentele delicate. Consumaţi carne de pasăre, de curcan în special, pentru că este o sursă de energie, bogată în substanţe nutritive. Nu neglijaţi produsele stupului, care vă susţin moralul. De asemenea, în acest interval, riscul de accidente şi de intervenţii chirurgicale la nivelul umerilor şi daturii este crescut.

Numerele şansei voastre: 3-5-6-12-17-18-23-28-33-34-43-45.

Racul (22 iunie - 22 iulie)- Împliniri şi dezvăluiri

De când lumea, Norocul este un ştrengar. Vine sau se piteşte de tine când nu te aştepţi. Deseori, intuiţia vă aduce pe drumul cel bun. Cei mai mulţi dintre voi veţi fi mai norocoşi în acest interval şi veţi dobândi venituri suplimentare pentru că veţi găsi soluţii corecte la marile voastre probleme .

Şanse mai mari de succes apar în zilele de 28 iunie, 2, 7, 8, 13, 17 şi 18 iulie. Veniturile suplimentare sunt în legătură directă cu intuiţia şi cu spiritul vostru de iniţiativă. Acum, veţi stabili mai clar priorităţile reale ale acestei luni, veţi colabora cu organizaţii sociale şi umanitareşi, nu în ultimul rând, puteţi înfiinţa o firmă în familia voastră. Totodată, configuraţia astrală vă susţine şi acum vi se concretizează proiecte mai vechi.

Alegerea anturajului este foarte importantă, pentru că persoanele tonice vă ajută să menţineţi un ritm alert în demersurile pe care le faceţi. Pe lângă împliniri, în acest interval se conturează şi tentaţia de a verifica unele informaţii, de a face investigaţii pe teme profesionale sau de sănătate. În familie, partenerii de viaţă caută soluţii pentru rezolvarea problemelor delicate evitând controversele.

Cupidon vă inspiră sentimente loiale şi generozitate faţă de persoana iubită. Tot el nu-i încurajează pe cei care trişează în viaţa intimă şi făptaşii sunt părăsiţi la timp. Dezvăluirile sunt un punct de reper pentru viitoarele voastre proiecte; totdeauna, un om avizat ştie exact ce trebuie să facă, să-şi ia măsuri de prevedere.

Sfatul astrologului: Străduiţi-vă să menţineţi armonia în familia voastră; astfel, vă puteţi îndrepta atenţia asupra problemelor de suflet legate de copiii şi de părinţii voştri care au nevoie de ajutorul vostru. Starea de sănătate se poate înrăutăţi, dacă nu ţineţi în frâu stresul şi emoţiile. Faceţi o selecţie riguroasă în grupul prietenilor voştri şi renunaţi la persoanele capricioase şi pesimiste. În acest fel, problemele voastre de sănătate se pot ameliora după data de 8 iulie. Consumaţi carne de pui, salată verde şi fructe bogate în vitamina C: coacăze, zmeură, kiwi.

Numerele şansei voastre: 2-3-8-17-20-23-28-30-32-33-38-49.

Leul (23 iulie - 23 august)- Investigaţii şi rivalităţi

Iniţiativele originale şi gândirea pozitivă sunt prioritare în această etapă. Acum vă descurcaţi cu abilitate în situaţiile complicate în zilele de 30 iunie, 8,16 şi 22 iulie, fără să luaţi decizii riscante. Umorul este un atuu pentru voi şi rareori veţi fi nervoşi, încât să vă pierdeţi cu firea şi să-i stresaţi pe cei din jur. În acest interval, doar voi, cei care v-aţi fript de multe ori cu ciorbă, suflaţi şi în iaurt. O bună parte din timp, o petreceţi făcând investigaţii în chestiuni care vă privesc direct-afaceri, probleme juridice, despărţiri de partenerii de viaţă şi de asociaţii care v-au dezamăgit.

Acum, vă propuneţi să vă răsfăţaţi după exemplul prietenilor voştri şi momentele de relaxare vor fi mai numeroase. În acest caz, veţi petrece vacanţa şi câte un week-end , în locuri mai retrase, unde peisajul va influenţa în bine starea voastră de spirit. Cei care vreţi să vă schimbaţi locul de muncă, evitaţi să faceţi această rocadă până-n data de 7, când vă concentraţi mai greu. Dacă primiţi unele facilităţi financiare la locul de muncă, optaţi pentru investiţii care să vă relaxeze-o excursie, spectacole, shoping.

Cupidon nu vă părăseşte şi persoana iubită veţi juca rolul muzei care vă inspiră pentru hobby-urile care să vă aducă satisfacţii morale şi materiale. Faceţi eforturi să arătaţi foarte bine şi să atrageţi atenţia unor persoane anume din anturaj. Partenerii de viaţă vor fi atraşi de unele oferte care să le aducă mai multe câştiguri suplimentare în familie.

Totuşi, în zilele de 16 şi 22 iulie evitaţi deciziile riscante, care v-ar crea conflicte cu persoanele de decizie.

Sfatul astrologului: Relaxarea şi odihna sunt esenţiale pentru voi în această lună. Păstraţi legătura şi colaboraţi doar cu prietenii care v-au ajutat totdeauna din punct de vedere moral. După data de 13 iulie, veţi constata care sunt prietenii pe care puteţi conta în orice împrejurare. Consumaţi, în continuare ceaiurile care v-au fost de folos în luna trecută: hamei, valeriană, mentă şi melisă . Din dieta voastră să nu lipsească peştele: calcanul şi păstrăvul, surse de vitamine şi de minerale.

Numerele şansei voastre: 1-5-9-10-11-15-19-21-28-29-31-35

Fecioara (24 august - 22 septembrie)- Visuri şi împliniri

În această lună, comunicaţi mai mult cu persoanele din anturaj, povestiţi prietenilor de suflet care sunt visele voastre şi sfatul lor vă este de mare ajutor. În continuare, cei mai mulţi dintre voi vă remarcaţi prin iniţiative originale- în carieră şi în grupurile de interese.. Consolidarea poziţiei sociale va fi, în continuare, în centrul preocupărilor voastre.

Colaboraţi foarte bine cu persoanele bine informate în diverse domenii de activitate şi faceţi eforturi să cântăriţi fiecare decizie. Acum, unele femei din anturaj sunt critice cu voi pentru că nu acceptă tactica paşilor mărunţi folosită de voi. Veţi onora mai multe invitaţii , veţi petrece cu prietenii şi veţi sărbătorii unele succese. În zilele de 28 iunie, în 3,8, 9, 13, 17-20 iulie norocul vă surâde . Puteţi obţine venituri financiare excelente din activităţi de creaţie începând din data de 13. În această privinţă, puteţi acţiona în echipă cu persoane de mare încredere din familie şi din anturajul vostru.

Desigur, vă inspiră şi atmosfera plăcută din famile, pentru că aveţi posibilitatea să faceţi unele investiţii pentru îmbunătăţirea confortul vostru. Tinerii necăsătoriţi se vor grăbi să întemeieze o familie pe parcursul acestei etape. Doar în intervalul de 2-4 iulie, este bine ca ei să evite critica şi gelozia, care ar influenţa negativ relaţia , iar despărţirile ar fi la ordinea zilei. Partenerii voştri de viaţă vor fi atraşi de unele oferte care să le aducă mai multe câştiguri suplimentare în familie. Totuşi, în zilele de 16 şi 22 iulie evitaţi deciziile riscante, care v-ar crea conflicte cu persoanele de decizie.

Sfatul astrologului: Starea de sănătate este mai bună, iar dieta şi practicarea unor exerciţii pentru relaxarea spatelui vă revigorează şi mai mult.Trebuie să luaţi în calcul că nu este bine să eliminaţi din dieta voastră produsele lactate, supele de legume şi carnea la grătar- pui şi peşte în special. Unele visuri se împlinesc în mod neaşteptat, cu ajutorul unor persoane care vă apreciază discret, de multă vreme..

Numerele şansei voastre: 4-5-8-10-14-15-27-29-31-37-45-48.

Balanţa (23 septembrie - 22 octombrie)- Eforturi şi recompense

Problemele majore se rezolvă mult mai uşor. O veste bună pentru nativii care sperau de multă vreme să fie apreciaţi cum se cuvine la locul de muncă . În acest interval vor fi promovate Balanţele foarte harnice şi consecvente în activitatea lor de fiecare zi.În general, este o etapă favorabilă pentru Balanţele femei : există şanse deosebite ca relaţiile cu colegii, cu rudele, dar şi câştigurile să se îmbunătăţească în mod vizibil.

Chiar şi relaţiile cu persoanele capricioase din familie se îmbunătăţesc, fără să faceţi compromisuri. Acum, acordaţi o atenţie sporită părinţilor şi persoanelor mai sensibile din familie; pentru aceştia veţi fi un preţios suport moral. Tot în acest interval nu treceţi cu vederea urgenţele evidente din căminul vostru: achiziţionaţi obiectele care să vă asigure confortul dorit şi reparaţi toate defecţiunile din casă, pentru că, în curând, apar alte priorităţi , care vor înghiţi economiile voastre.

Este posibil să mergeţi mai des la shopping cu prietenele şi colegele voastre de încredere. În vacanţă, apar unele schimbări în privinţa investiţiilor, de aceea fiţi foarte atente şi nu faceţi cheltuieli suplimentare.

Perioadele favorabile pentru iniţiativele voastre se conturează în zilele de 29 iunie, 6, 10, 11,16 şi 20 iulie.

Şi în această lună, dacă vreţi să vă lansaţi într-o nouă afacere, este binevenită opinia specialistului.

Pentru a vă menţine în formă, petreceţi mai multă vreme în compania copiilor şi a partenerilor de viaţă. Mergeţi în locurile în care mereu v-aţi încărcat bateriile. Sfătuiţi-vă cu prietenele care v-au recunoascut meritele şi au accepat ideile voastre novatoare,. Sfatul astrologului: Un control medical de rutină este eficient, mai ales pentru cei care vă temeţi pentru sănătatea rinichilor voştri. În această lună, trebuie să ţineţi seama de recomandările terapeutului pentru a elimina lichidele în exces.

Alegeţi pentru dieta voastră alimentele în care conţinutul de potasiu şi de magneziu este mai mare decât cel de sodiu: morcovii şi dovleceii de exemplu sunt ideali; nu renunţaţi la ceaiurile de coada calului şi de sunătoare. Consumaţi preparate cu conopidă, cu morcovi şi multe ceaiuri cu afine şi sunătoare.

Numerele şansei voastre: 2-6-9-14- 17-19-20-26-27-32-34-45.

Scorpionul (23 octombrie - 22 noiembrie)

Ţeluri şi oportunităţi În acest interval survin evenimente importante şi determinante. Este o perioadă favorabilă pentru a vă mobiliza atenţia spre ţeluri noi. Oricum, respiraţi mai liniştiţi şi unele obstacole nu vă mai tulbură somnul. Dacă vă doriţi un nou loc de muncă mai bine remunerat, veţi avea succes dacă aveţi studii superioare şi dacă vorbiţi fluent o limbă străină. Nuveţi fi sufocaţi de obligaţii suplimentare în familie sau în viaţa publică. Vă bucuraţi de oportunităţi în activităţi care au legătură cu turismul,cu ştiinţele exacte, creaţia şi cu sporturile de performanţă. Ascensiunea profesională continuă să fie o ţintă principală pentru majoritatea Scorpionilor.

Configuraţia astrală vă ajută să aveţi succes dacă vă prezentaţi la interviuri, la examene, dacă revedeţi prieteni din copilărie care ocupă funcţii importante.

Acum, priorităţile voastre trebuie reevaluate în zilele norocoase ale acestei etape: 28, 30 iunie şi 2,12, 17 şi 18 iulie. Sunt şanse ca mulţi dintre Scorpioni să primească unele sume de bani de la rude.

După data de 12, se deschid perspective interesante: poate semnaţi un nou contract sau plecaţi într-o delegaţie. Dacă trebuie să rezolvaţi unele probleme legate de acte sau să obţineţi unele aprobări trebuie să fiţi vigilenţi şi să verificaţi documentele înainte de a semna. Acum Scorpionii au aflat unde se ascunde un "filon de aur", care anticipează şansei financiare.

Profesional vreţi să fiţi în continuare la înălţime şi să dovediţi rivalilor voştri că stăpâniţi domeniul de activitate, că sunteţi profesionişti. De aceea vă implicaţi în orice iniţiative care vă pun în contact cu surse noi şi valoroase de informare. În dragoste însă, unele discuţii serioase ar putea să afecteze deciziile privind legalizarea relaţiei.

Sfatul astrologului: Stresul vă sâcâie şi pe voi. Procesele inflamatorii se accentuează în intervalul 25iunie-12 iulie. Sările de disconfort, oboseala fizică, nevralgiile şi migrenele se pot ameliora după data de 13 iulie.. Alături de intimi, descoperiţi cele mai importante modalităţi de relaxare . Unii veţi petrece vacanţa pe malul mării, alţii veţi vizita o ţară străină şi impresiile adunate cu acest prilej vă mobilizează pentru cele mai îndrăzneţe proiecte.

Numerele şansei voastre: 3-4-5-12-17-21-26-30-34-38-43-45

Săgetător (23 noiembrie - 21 decembrie)- Şanse, oportunităţi, speranţe

Ofertele şi evenimentele îmbucurătoare vă urmăresc în aceste zile. Este o perioadă bogată în evenimente plăcute, care vă influenţează stilul de viaţă. Norocul poate să vă urmărească în toate sferele sociale şi să vă demnstreze cât este de generos, atunci când vrea. Pentru cei care doriţi să aveţi un loc de muncă stabil şi să fiţi mai bine remuneraţi, şansele nu vă ocolesc.

Sunt mult mai avantajaţi însă, nativii care au pregătire juridică, jurnaliştii, scriitorii şi caricaturiştii.

În familie, se conturează discuţii referitoare la obţinerea unor câştiguri suplimentare Acum, cercul vostru de cunoştinţe se poate lărgi, iar prietenii cu care aţi copilărit vizitează meleagurile natale şi vă împărtăşesc din experinţa lor. Aceste discuţii vă inspiră pentru câştiguri suplimentare. Configuraţia astrală stimulează acest domeniu şi descoperiţi noi soluţii pentru problemele voastre vitale.

Credeţi în continuare că sănătatea este cea mai mare comoară!. De aceea , pentru revigorare, pentru a fi în formă apelaţi la opinia specialiştilor pentru problemele sâcâitoare. Ar fi bine să încetiniţi ritmul de muncă obositor pe care vi l-aţi propus..După data de 13 iulie, viaţa de familie va fi mai diversificată. Aveţi prilejul să vă bucuraţi de atenţia persoanei iubite, iar celibatarii ar putea descoperi acum sufletul-pereche pe care l-au căutat ani de-a rândul. ,

Sfatul astrologului: Sunteţi volubili şi dornici să vă bucuraţi de viaţă, dar excesele trebuie ocolite. Alegeţi cu atenţie alimentele , băuturile, dar şi medicamentele, respectând recomandările specialistului. Acum, riscul de a vă intoxica este crescut. De asemenea, dacă petreceţi mai mult timp în natură, înţepătura unei insecte este un pericol pentru voi. După 15 iulie, arsurile solare ar putea avea efecte nedorite asupra stării voastre de sănătate.

Numerele şansei voastre:2-3-7-14-17- 23-27-29- 30-33-37-44.

Capricornul (22 decembrie - 20 ianuarie)- Calităţi şi defecte

Evenimentele şi parteneriate cu surprize... Nici o zi din acest interval nu seamănă cu alta. Totul se derulează într-un ritm ameţitor : sosesc veşti neaşteptate de la drum, apar probleme de sănătate şi trebuie să veniţi în sprijinul rudelor aflate în suferinţă; puteţi pierde şi unele obiecte sau oportunităţi Mai ales în viaţa cuplurilor, configuraţia astrală predispune la întâmplări mai puţin obişnuite, iar reproşurile sunt la ordinea zilei.

Totuşi, demersurile bazate pe intuiţie vor avea şanse de reuşită mult mai mari decât proiectele realizate în parteneriat cu prietenii de familie. Acum este firesc să revedeţi programul priorităţilor care se referă la acte importante şi la proiecte care vă obligă la compromisuri.

În prima parte a lunii iulie, sunt favorizate activităţile de educaţie, creaţie, artă, şi sporturile de performanţă.

Tot acum, evitaţi investiţiile neprogramate şi orice riscuri inutile. Activităţile de succes se conturează în zilele de 26 iunie, 7,12, 16,17 şi 20 iulie.

În afaceri ies în evidenţă, calităţile voastre profesionale, dar şi acum norocul este schimbător, iar investiţiile trebuie foarte bine gândite. Chiar dacă sunteţi mai volubili, mai distraţi, trebuie să depăşiţi situaţiile neprevăzute în etapa 8-12 iulie. Vă preocupă, în continuare imaginea voastră publică, felul în care arătaţi. Trebuie să învăţaţi cum şi când să deschideţi uşi importante.

Sfatul astrologului: Stresul şi oboseala vă dau de furcă şi în această lună. Trebuie să vă alimentaţi sănătos, să vă hidrataţi la timp cu băuturi nealcolice sau acidulate. şi să evitaţi eforturile fizice foarte mari. Dieta cu carne slabă de pasăre, cu legume-salată verde, mazăre şi castraveţi favorizează încetinirea proceselor de îmbătrânire. Consumaţi şi cereale, şi pâine de secară..

Numerele şansei voastre: 3-6-8-13-18-24-25-28-30-31-38-49.

Vărsătorul (21 ianuarie - 18 februarie) - Prudenţă şi schimbări radicale

Este un interval plin de surprize. Unele sunt interesante, iar şansele nu se depărtează de voi. Predomină şi în această lună impulsul de a vă afirma originalitatea. Toate situaţiile stresante, toate priorităţile impuse de persoanele oficiale şi de familie vor afecta starea voastră de sănătate. Se fac simţite afecţiunile voastre cronice, iar dacă veţi petrece multă vreme la soare, apar şi migrenele sau tensiunea oscilantă. Evenimentele de familie, dar şi întâmplările de la serviciu vor solicita din partea voastră multă răbdare şi tact. Experienţa şi sfaturile colegilor vă ajută să depăşiţi situaţiile dificile care se conturează în zilele de 4,7,8,15 şi 20 iulie.

În sfera relaţională , răsare soarele şi pe uliţa voastră. La acest capitol, noile prietenii vor fi un suport moral pentru voi. Este un prilej să vă apăraţi cu diplomaţie interesele şi să nu uitaţi că vorba dulce, succese aduce.

Chiar dacă unele evenimente nedorite se termină cu bine, efectele emoţiilor continuă să vă fure liniştea. De asemenea, şi în acest interval trebuie să vă ocupaţi şi de confortul locuinţei, de comunicarea cu vârstnicii şi cu persoanele cu experienţe interesante de viaţă. Trebuie să fiţi atenţi cu cheltuielile neprogramate. Abia după data de 10 iulie, puteţi primi o recompensă financiară care vă emoţionează profund.

Sfatul astrologului: Atenţie la starea de oboseală şi nervozitatea care persistă mai ales în prima parte a lunii. . Organismul dă semne de nelinişte şi de irascibilitate, iar perioada aceasta nu este benefică pentru voi: sistemul nervos şi circulator sunt destul de sensibile. Consumaţi păstură, miere, salată verde, fructe de pădure. Nu mâncaţi în grabă şi respectaţi orele de masă.

Numerele şansei voastre: 4-7-11-14-20-22-23-28-31-35-40-48.

Peştii (19 februarie - 20 martie)- Admiraţie şi speranţe

Emoţii plăcute, sensibilitate, speranţe şi misiuni speciale. Acum mărturisiţi intimilor dorinţele şi teama voastră pentru situaţiile neprevăzute pentru zilele care urmează. .Planificarea concediului, a evenimentelor plăcute alături de rude vă poate ajuta să scăpaţi de aceste emoţii sufocante. În această perioadă veţi fi atraşi de un nou hobby, iar dorinţa de a cunoaşte alte meleaguri sau secrete de familie sunt mereu în actualitate.

În familie, există şansa să contribuiţi la menţinerea unei atmosfere optimiste şi deconectante. Climatul astral vă susţine în iniţiativele legate de îmbunătăţirea confortului cotidian. În zilele de 26 iunie, în 7,13,16,17 18 şi 20 iulie finalizaţi cu bine proiectele de suflet şi pe cele profesionale.

Dacă vă sfătuiţi cu rudele care sosesc de la drum, sugestiile acestora vă poartă noroc. Fiţi prudenţi şi nu faceţi confidenţe prietenilor de conjunctură de acelaşi sex. .

Sfatul astrologului: Atenţie la călătoriile programate în mare grabă. Menajaţi-vă sănătatea. Acordaţi atenţia cuvenită vechilor traumatisme ale coloanei, tulburărilor cardiace şi reumatismului. Evitaţi emoţiile, stările conflictuale şi suprasolicitările fizice. Mâncaţi multe lactate degresate cu cereale: laptele de capră, germenii de grâu şi de ovăz sunt tonice excelente pentru toţi Peştii.

Numerele şansei voastre: 5-7-9-1o 11-15-28-30-31-35-37-45.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
culoare de par in functie de zodie jpg
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net