Mercur în retrograd în mai, 2022. Cât timp durează această poziție a astrelor

Următoarea perioadă de mișcare retrogradă a lui Mercur durează între 10 mai și 2 iunie 2022! Conform vechii practici a astrologiei, toți suntem influențați de efectul retrograd al lui Mercur. Totuși, care dintre zodii sunt cele mai afectate de acest fenomen? 

Mercur în retrograd în mai, 2022. Cât timp durează această poziție a astrelor
Mercur în retrograd în mai, 2022. Cât timp durează această poziție a astrelor

Cat dureaza Mercur în retrograd 2022, mai

Mercur în retrograd durează din 10 mai până în luna iunie. Explicația astronomică pentru mișcarea retrogradă începe cu înțelegerea faptului că planetele din sistemul nostru solar orbitează în jurul Soarelui la distanțe și viteze diferite. În timp ce orbităm noi înșine în jurul Soarelui, putem observa celelalte planete mișcându-se pe cer nostru, urmând propriile lor traiectorii.

Citește și Şase zodii se pregătesc pentru câștiguri pe plan financiar. Vești bune de la Neti Sandu

Uneori, din perspectiva noastră, pare că o planetă și-a schimbat brusc direcția și a început să se miște invers pe cer. Aceasta este, desigur, o iluzie cauzată de poziția Pământului în raport cu cea a planetei, deoarece o planetă pe orbită călătorește întotdeauna într-o direcție stabilită și nu poate inversa brusc cursul. Acesta este motivul pentru care numim fenomenul mișcare retrogradă aparentă, deoarece avem impresia că planeta se mișcă înapoi.

Zodiile care vor fi cel mai afectate

Gemeni. Mercur este planeta guvernantă a nativilor gemeni, de aceea persoanele sub acest semn astrologic vor fi în special afectate. Deși s-ar putea să te simți copleșit sau confuz, Mercur în retrograd te forțează să te privești într-o lumină nouă. Această perioadă va aduce în discuție situații din trecutul tău și îți va arăta și cât de mult ai depășit vechile tipare.

Săgetător. Mercur în retrograd aduce în prim plan relația ta cu ceilalți, dar și relația ta cu tine însuți. Având loc în cea de-a șaptea casă a parteneriatelor, acest fenomen astrologic te încurajează să regândești modul în care relațiile tale funcționează și dacă scot la iveală tot ce este mai bun din tine. Mercur va trece și prin în cea de-a șasea casă a sănătății, amintindu-vă să nu vă sacrificați regimurile de îngrijire personală.

Scorpion. Mercur în retrograd vă face să reflectați asupra parteneriatelor și a modului în care trasați limite cu ceilalți. Acest fenomen astrologic are loc în a opta casă a intimității și a șaptea casă a parteneriatelor și vă încurajează să reflectați asupra rolului relațiilor voastre. Dăruiești mai mult decât primești? Partenerul tău te ascultă? Dacă lipsește ceva, fă-ți timp pentru a descoperi ce este.

Alte perioade cu Mercur în retrograd în 2022

În 2022, Mercur va fi într-o mișcare retrogradă în următoarele intervale: 13 ianuarie - 3 februarie, 10 mai - 2 iunie și 9 septembrie - 1 octombrie.

Planeta Mercur guvernează comunicarea sub toate formele, ascultarea, scrisul, cititul, vorbirea, precum și activitățile strâns legate de comunicare, cum ar fi negocierile și contractele, sau călătoriile.

Citește și Horoscop 1 Mai. Luna Nouă aduce transformări favorabile pentru Tauri

Așadar, atunci când Mercur este retrograd, încercați să rămâneți flexibil, răbdător și înțelegător, acordați timp suplimentar pentru călătorii și evitați să semnați contracte noi de care nu sunteți sigur. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
culoare zodii jpg
gradina jpg
Ingrijire par deteriorat   Copy jpg
chec jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub horoscop supărare png
ten perfect 600x400 jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net