Traducătoarea de vise: Visele prevestesc împlinirea de dorinţe

Ultima actualizare:

    Bancnotele noi înseamnă bucurii
Bancnotele noi înseamnă bucurii

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! V-aţi întors din concediu şi de aceea aţi fost foarte emoţionaţi de visele romantice în care v-aţi întâlnit cu persoanele dragi din viaţa voastră. De asemenea, ca de obicei, am studiat cu atenţie visele inedite care au legătură cu întâmplările cotidiene care vă aduc beneficii. Totodată, pentru această ediţie, am ales şi visele care se referă la cadourile pe care le-aţi primit în vis de la rude şi de la sponsorii familiei. În această săptămână puteţi colabora cu succes cu Leii şi cu Fecioarele.

Primeşti bani în vis?  Vei avea  multe bucurii

Visul: Maria ne-a povestit că în vis a primit bani, multe bancnote,  de la tatăl ei, care a trecut de mult la viaţa veşnică. Maria se teme că această întâlnire cu o persoană care nu mai trăieşte are să-i aducă necaz.

Semnificaţia visului: Nu, teama aceasta mărturisită de Maria nu se justifică. Când te vizitează o persoană decedată, veselă în vis,  care-ţi aduce un lucru este de bun augur mai ales pe plan profesional. Mai mult, fiind vorba despre multe bancnote noi, valoroase, aduse de persoana respectivă , visul preveşte şi  câştiguri suplimentare.

Talismanul norocos. O puşculiţă.

Te-ai întâlnit într-o piaţă mare cu o rudă? Averea familiei sporeşte

Visul : Lia s-a întors din concediu şi a mers în cea mai mare piaţă a oraşului să facă provizii pentru week-end. Tarabele erau supraîncărcate şi Lia avea de unde să aleagă tot ce-şi dorea, iar ruda pe care a întâlnit-o în piaţă a însoţit-o la cumpărături.

Semnificaţia visului: Iată un vis extraordinar! Toată bogăţia din această piaţă mare are un corspondent foarte bun în viaţa reală. Lia se poate bucura; averea familiei va spori mai repede decât crede, iar ruda întâlnită în piaţă va fi mesagera unei surprize financiare. Poate fi vorba şi despre o moştenire.

Talismanul norocos: Mărul.

 Ai primit cadou un fotoliu de ziua ta? Vei negocia cu succes

Visul: Iulia a primit cadou de ziua ei un  lucru pe care şi l-a dorit: un fotoliu. Grozava surpriză i-a oferit-o chiar sora ei.

Semnificaţia visului: Visul acesta are semnificaţii foarte plăcute. Iulia va purta negocieri avantajoase referitoare la un nou job.  De asemenea, fotoliul mai prevesteşte şi stabilitate materială. De aceea, pentru Iulia urmează o etapă pozitivă pe mai multe planuri.

Talismanul norocos: Un trifoi cu patru foi.

Ai vizitat un magazin cu pălării moderne? Reuşeşti în carieră

Visul: Aurelia a visat că era într-un magazin şi au impresionat-o pălăriile moderne. Erau pălării foarte frumoase şi  ieftine. În cele din urmă a ales o mălărie foarte nostimă.

Semnificaţia visului: Pălăria simbolizează relaţiile amicale cu prietenii şi colegii. Aurelia spune că noua ei pălărie era nostimă. În acest caz, ea va depăşi o situaţie critică, comentată de persoanele din anturaj. Aurelia va avea o reuşită în carieră. Şi situaţia financiară a familiei se va îmbunătăţi până-n luna decembrie.  

Talismanul norocos: Cheia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net