Vom avea o primăvară plină de surprize!

Ultima actualizare:

    Luna martie s-a dovedit deja  extrem de capricioasă din punct de vedere al condiţiilor meteo: pomii fructiferi au fost  „îmbrăcaţi” în gheaţăFoto: Digi 24/Alexandru Opriţă
Luna martie s-a dovedit deja extrem de capricioasă din punct de vedere al condiţiilor meteo: pomii fructiferi au fost „îmbrăcaţi” în gheaţăFoto: Digi 24/Alexandru Opriţă

Greu de crezut dacă privim pe geam, dar de azi e oficial primăvară! Pe 20 martie începe primăvara astronomică, odată cu echinocţiul de primăvară în emisfera nordică. E momentul când Pământul se află cel mai aproape de Soare şi, începând de la această dată, durata zilei, în continuă creştere, este mai mare decât cea a nopţii. Specialistul Click!, astrolog Lorina, ne-a „descifrat” ce spun astrele despre eveniment.

Trăim un moment important, practic începerea noului an astrologic, odată cu trecerea Soarelui din zodia Peşti în zodia Berbecului. Energia Berbecului se referă la folosirea forţei de viaţă brută şi se manifestă prin asertivitate, curaj, asumarea de riscuri, iniţiativă şi spirit de pionierat. Însă în aceeaşi măsură, ea are legătură cu agresiunea, neglijenţa şi accidentele. Orice forţă prost direcţionată poate provoca daune sau egoism feroce. Aceeaşi energie, aplicată într-un mod diferit, este esenţială pentru încredere şi dorinţa de a face ca lucrurile să se întâmple. 

Graficul cerului, construit pentru România, are Ascendentul în semnul Fecioarei. Aşadar, în următoarele 3 luni, preocupările noastre şi ale aleşilor ar trebui să fie axate pe zonele care reprezintă oamenii de rând şi viaţa lor cotidiană, locurile de muncă, angajaţii din administraţia publică, din armată şi sănătate. Acolo e nevoie de mai multă muncă, organizare şi disciplină, de mai multă practică decât vorbăraie şi discursuri, de lucru în echipă şi atenţie la detalii, iar planificările şi modificările care se vor aduce să fie pe termen scurt, cel mult mediu. Prezenţa planetei Neptun într-un sector de parteneriate va avea o importanţă semnificativă în ceea ce priveşte acordurile cu alţii. Oriunde se află Neptun, obligatoriu să ne gândim la secrete şi scopuri ascunse, la trădare, confuzie şi înşelăciune. 


    Astrologul Click! ne spune ce ne aşteaptă
Astrologul Click! ne spune ce ne aşteaptă

Recomand prudenţă în investiţii sau jocuri de noroc, atenţie atunci când vă aflaţi în locuri publice, inclusiv în spaţii de distracţie şi, nu în ultimul rând, grijă mare la persoanele viciate! Acolo să luaţi măsuri simple, practice şi conservatoare. Metodele să fie acelea experimentate, deja cunoscute că ar fi dat roade şi în trecut. Luna reprezintă populaţia de rând şi se află în Taur. Oamenii vor fi preocupaţi de bani, de posesiuni, de cum să câştige şi cum să cheltuiască. Mulţi se pot gândi încă să plece din ţară pentru salarii mai mari, dar îi sfătuiesc să ia în calcul faptul că orice gafă de manevră va avea repercusiuni pe timp îndelungat, în special dacă este vorba de doamne.

Arcul din cercul zodiacal, corespondent şefului executivului sau partidului aflat la putere, este reprezentat de semnul Gemeni. Se pare că planurile şi deciziile pe care aceştia le vor lua în perioada ime-diat următoare vor fi la nivel superficial, fără prea mare aplicabilitate în practică, mai mult discurs decât fapte, mai mult deplasări scurte decât muncă asiduă, responsabilă, care să construiască ceva durabil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net