Zodia care nu trebuie să se îmbrace în roșu. Pare mereu mai în vârstă decât este

Fiecare zodie are câteva culori pe care trebuie să le evite. Spre exemplu, gemenii nu ar trebui să opteze pentru culori calde de portocaliu, galben închis și roșu, pentru că acestea le perturbă energia. Totodată, aceste nuanțe îi fac pe cei din zodia gemeni să pară mai în vârstă decât sunt. Capricornilor li se recomandă să stea departe de culorile galbene, neon și violet.

Culorile care adus ghinion zodiilor Foto: Shutterstock
Culorile care adus ghinion zodiilor Foto: Shutterstock

Gemenii trebuie să evite culoarea roșu 

Semnul de aer al Gemenilor este una dintre cele mai curioase, interesante, amabile și sociale semne dintre zodii. Condus de planeta comunicării, Mercur, semnul mutabil este desemnat de Gemeni. Gemenii sunt cunoscuți ca semn de natură dublă. Ei nu ar trebui să opteze pentru culori calde de portocaliu, galben închis și roșu, deoarece își perturbă energia creativă și pun în joc calități negative precum confuzia și neliniștea.

Ar fi bine ca peștii să nu poarte haine de culoare albastru închis 

Iubitor de pace și meditativ, ultimul semn al zodiacului este semnul de apă. Peștii sunt indicați cu doi pești care înoată în direcții opuse. Visători si calmi, ar trebui sa opteze pentru roz înroșit si lavandă. Bleumarinul sau albastrul închis este ghinionist pentru energia Peștilor, deoarece se joacă cu liniștea lor sufletească.

Galbenul aduce ghinion vărsătorilor și capricornilor

Acest semn de gândire este desemnat de planeta Uranus și este un semn de aer. Le place să reflecteze și să privească imaginea de ansamblu, întotdeauna. Acest semn fix ar trebui să meargă pentru albastrul electric amestecat cu argintiu și alte tonuri reci din familie. Cu siguranță ar trebui să evite tonurile calde de galben, portocaliu și auriu. Acestea le perturbă gândirea inteligentă și aduc gânduri negative.

Condus de planeta Saturn, Capricornul este ultimul semn de pământ simbolizat de o capră de mare. Culoarea neagră, gri sau kaki este considerată norocoasă pentru un Capricorn. În mod similar, li se recomandă să stea departe de culorile galbene, neon și violet.

Culorile care aduc noroc pentru berbeci 

Zodie de Foc și totodată zodie cardinală, Berbecul este o zodie de acțiune, mereu dinamică și plină de energie. Culorile ei norocoase sunt culorile aprinse ale Focului și anume roșu și portocaliu, culori care emană căldură intensă și energie. Pe de altă parte, fiind o zodie cardinală, orientată către răsărit, este, de asemenea, orientată către culorile Soarelui, acestea fiind tot nuanțele intense de roșu, portocaliu sau galben. Negru este și ea o culoare norocoasă pentru cardinalul Berbec, fiind culoarea care îl leagă de pământ și de energia telurică intensă pe care o are această zodie.

Culori norocoase pentru tauri 

Zodia Taur este guvernată de elementul Pământ de unde își adună energia pentru toate activitățile de zi cu zi și pentru sănătatea și tonusul ei ridicat. Taurul este o zodie robustă și rezistentă, este o zodie cu foarte puține probleme de sănătate, care beneficiază de energia regeneratoare a Pământului. De aceea, culorile care îi sunt favorabile și care o ajută să își păstreze echilibrul și armonia interioare sunt culorile pământului. Nuanțele de maro și negru sunt secondate de verde, care simbolizează pacea și armonia. În plus, o culoare norocoasă pentru Tauri este culoarea albă, culoarea care echilibrează și la care se raportează toate celelalte culori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Horoscop dragoste iubire FOTO Shutterstock jpg
16 09 Click ro jpeg
calarasi placinta cu dovleac foto bucataras.ro
moon 1859616 1280 jpg
ciorba pasare adobestock jpg
zodii muncitoare jpg
ortodontie adulti 16x9 jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net