Zodia care va avea parte de o mare cumpănă în săptămâna 5-11 august. Va traversa cea mai grea perioadă a vieții

Pentru anumite zodii din horoscop nu se anunță perioade prea favorabile. Se pare că în zilele următoare, această zodie va avea parte de câteva cumpene, care îi vor da viața peste cap. Astrele vin cu vești surprinzătoare și avertizează nativii născuți sub acest semn zodiacal să fie precauți. 

Fecioarele vor avea parte de o cumpănă
Fecioarele vor avea parte de o cumpănă

Cumpene și vești proaste pentru nativii Fecioară

Perioada 5-11 august se anunță plină de surprize pentru nativii Fecioară. Chiar dacă în ultima vreme, lucrurile nu au stat așa cum și-au dorit, urmează ca persoanele născute în acest semn zodiacal să urce o punte și mai grea. Conflicte, lacrimi, neajunsuri, iar acum urmează și o cumpănă. Se numește karma, sau cel puțin așa spun astrele.

E momentul ca Fecioarele să reflecte asupra propriilor fapte și să se întoarcă puțin în trecut, căci tot ceea ce urmează sunt doar consecințe. Ar putea fi vorba despre un accident, dacă veniți de la un drum lung, sau poate de un blocaj emoțional puternic. Totuși, astrologii recomandă să gestionați lucrurile cu răbdare și să vă păstrați calmul în orice situație. Evitați, de asemenea, altercațiile și nu luați decizii sub impulsul momentului!

Ghinion în dragoste, noroc la bani 

Pe de altă parte, astrele vin și cu vești bune. Până la sfârșitul lunii august, nativii Fecioară vor da o lovitură financiară la care au sperat mult timp. Fie vor obține un câștig uriaș la loto, fie vor primi o moștenire considerabilă din partea cuiva din familie. Atenție, totuși, la felul în care vă gestionați banii, în cazul în care reușiți să vă atingeți obiectivele. Specialiștii în astrologie vă recomandă să fiți cumpătați și să nu faceți achiziții nefolositoare.

În ceea ce privește dragostea, Fecioarele au mare ghinion. În această perioadă, ușile către noi orizonturi amoroase sunt închise. Motivul? Poate că, la un moment dat, nu ai acordat suficientă atenție persoanei care ar fi dat totul pentru tine, așa că a sosit momentul să plătești pentru asta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anya jpg
image png
plăcintă cu dovlecei jpeg
zodii norocoase jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
femeie turcia istock jpg
horoscop zilnic jpg
pilaf jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net