Zodiile lovite de karma în perioada 10-13 septembrie. Persoanele pe care le-au rănit le fac viața un calvar

În perioada 10-13 septembrie, astrologia aduce în prim-plan două semne zodiacale puternic afectate de legea karmică: Leul și Balanța. În acest interval, aceste zodii vor experimenta intens consecințele acțiunilor lor din trecut, mai ales în raport cu persoanele pe care le-au rănit.'

Leul și Balanța plătesc karmic / foto: Shuttestock
Leul și Balanța plătesc karmic / foto: Shuttestock

Este un timp de introspecție, de confruntare cu propriile greșeli și de învățare a lecțiilor de viață, deoarece karma se manifestă cu o putere deosebită.

Leul: Întâlnirea cu umbrele din trecut

Leii, cunoscuți pentru încrederea lor în sine și pentru dorința de a fi în centrul atenției, vor simți din plin efectele karmice în această perioadă.

De-a lungul timpului, ei au avut tendința de a acționa cu o doză considerabilă de egoism, uneori chiar călcând pe sentimentele celor din jur pentru a-și atinge scopurile personale. Acum, karma vine să îi pună față în față cu acțiunile lor.

Persoanele pe care Leii le-au rănit, fie prin cuvinte dure, fie prin lipsa de empatie, vor reveni în viața lor, fie sub forma unor amintiri dureroase, fie chiar prin confruntări directe.

Acești oameni vor deveni acum un fel de „oglinzi” care reflectă înapoi toate acele momente în care Leul a acționat fără să țină cont de impactul asupra celorlalți.

Este posibil ca Leii să se confrunte cu dificultăți în relațiile personale sau profesionale, fie că este vorba despre o ceartă neașteptată cu un coleg, fie despre o dezvăluire de secrete vechi.

Această perioadă le oferă șansa de a-și cere iertare, de a repara greșelile și de a restabili echilibrul în viețile lor. În schimb, dacă aleg să ignore aceste semne, consecințele ar putea deveni și mai intense, atrăgând după sine pierderi semnificative, atât pe plan emoțional, cât și material.

Balanța: echilibrul pierdut și lecția vindecării

Pentru Balanțe, zodia guvernată de planeta Venus, perioada 10-13 septembrie vine cu o provocare deosebită.

Acestea sunt, în general, cunoscute pentru diplomația lor și pentru capacitatea de a menține armonia în jur.

Însă, în trecut, pentru a evita conflictele sau pentru a menține aparențele, Balanțele au putut fi tentate să spună lucruri neadevărate, să promită mai mult decât pot oferi sau să fie ambigue în relațiile lor.

Acum, karma le aduce înapoi în față toate acele situații în care au ales să nu fie complet autentice.

Fie că este vorba despre un fost partener care le confruntă cu adevăruri nespuse, fie despre prieteni care simt că au fost trădați, Balanțele vor simți pe propria piele cât de grea poate fi povara unei greșeli nerecunoscute.

Această perioadă le forțează pe Balanțe să reevalueze echilibrul pe care l-au creat în viața lor și să recunoască acolo unde au greșit.

Persoanele pe care le-au rănit, chiar și neintenționat, pot deveni acum cei mai mari critici ai lor. Lecția de învățat pentru Balanțe este aceea de a fi sincere cu ele însele și cu ceilalți, de a-și asuma responsabilitatea pentru acțiunile lor și de a restabili relațiile pe baze autentice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Placinta cu dovleac  Sursa foto shutterstock 1499282102 jpg
zodii pixabay jpg
Horoscop saptamanal 20 26 februarie freepik jpg
luna albastra adobestock jpg
dulceata de gogonele jpg
suc de struguri_must_shutterstock 2226633225 jpg
cub horoscop 2 gif
ostropel de pui 580x400 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net