Brownie cu bezea şi gem de căpşuni – Adriana Rada

Ultima actualizare:

    Brownie cu bezea și gem de capșuni
Brownie cu bezea și gem de capșuni

Ingrediente:

Blat:

5 gălbenuşuri

200 g zahăr

200 ml lapte

8 linguri ulei (150 g margarină)

3 linguri cacao

300 g făină

2 plicuri zahăr vanilat

1 plic praf de copt

1 borcan mic de gem de căpşuni

5 albuşuri

200 g zahăr

Mod de preparare:

Într-un castron mixăm gălbenuşurile cu zahărul şi zahărul vanilat până îşi dublează volumul. Apoi adăugăm alternativ laptele, uleiul, faina +praful de copt+cacao. Compoziţia obţinută se pune într-o tavă cu hârtie de copt şi se coace la 190 cam 20 minute. Între timp batem tare bezeaua. Astfe, blatul copt pe jumătate se scoate din cuptor, se pune peste el gemul de căpşuni, apoi bezeaua şi se dă la cuptor încă 20 de minute. Este o prăjitură foarte uşoară şi gustoasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Garner Affleck jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sda (2) jpg
Ciorba de burta FOTO Shutterstock
horoscop 2025 logo webp
pulpe de pui la gratar jpeg
horoscop sâmbătă 30 noiembrie jpeg
1 reteta pizza la tigaie jpg jpeg
supa jpg
sdadasa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net