Brownie cu bezea şi gem de căpşuni – Adriana Rada

Ultima actualizare:

    Brownie cu bezea și gem de capșuni
Brownie cu bezea și gem de capșuni

Ingrediente:

Blat:

5 gălbenuşuri

200 g zahăr

200 ml lapte

8 linguri ulei (150 g margarină)

3 linguri cacao

300 g făină

2 plicuri zahăr vanilat

1 plic praf de copt

1 borcan mic de gem de căpşuni

5 albuşuri

200 g zahăr

Mod de preparare:

Într-un castron mixăm gălbenuşurile cu zahărul şi zahărul vanilat până îşi dublează volumul. Apoi adăugăm alternativ laptele, uleiul, faina +praful de copt+cacao. Compoziţia obţinută se pune într-o tavă cu hârtie de copt şi se coace la 190 cam 20 minute. Între timp batem tare bezeaua. Astfe, blatul copt pe jumătate se scoate din cuptor, se pune peste el gemul de căpşuni, apoi bezeaua şi se dă la cuptor încă 20 de minute. Este o prăjitură foarte uşoară şi gustoasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la țară GettyImages 1210393477 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
indragostiti la masa jpg
image png
image png
horoscop rune pana la finalul anului 2024 jpg
zodii pixabay jpg
 Ce cadou inedit a primit Anca Lungu în Franța, de la tatăl ei!
arsenie boca jpg
horoscop saptamana 5 11 august webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net