Cea mai bună ciorbă de vită cu legume
Această supă este plină de legume, roşii şi carne de vită. Carnea devine mai fragedă pe măsură ce fierbe în zeamă şi îi adaugă un plus de savoare. Şi este uimitor şi cât de rapid se prepară: rumeneşti carnea şi sotezi legumele. Torni supa, pui roşiile zdrobite şi asezonezi. Dacă vrei însă să afli întregul proces de preparare ale acestei reţetă de ciorbă de vită cu legume.
Ciorbă de vită cu legume – Ingrediente (6 porţii)
1 lingură ulei de măsline500 g carne de vită tăiată în cuburi1 ceapă, tocată3 căţei de usturoi, pisaţi¾ cană morcovi, tocaţi¾ cană tije ţelină, tocate3-4 cartofi, curăţaţi şi tăiaţi cuburi1 cutie roşii tocate, cu tot cu suc1 lingură sos worchestrshire (opţional)4 căni supă de vită1 cană apă2 frunze de dafin1 lingură condimente italieneştisarepiperpătrunjel proaspătparmezanfulgi de ardei iute
află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro
Încearcă şi reţeta noastră de friptură de vită în sos de vin şi usturoi
Cu siguranţă, vă va plăcea şi reţeta noastră de mâncare de vită cu cartofi noi