Click! îţi dă o reţetă gustoasă pe zi: ştrudel cu carne tocată

Ultima actualizare:

    Arată-ne ce ştii să găteşti şi noi te premiem!
Arată-ne ce ştii să găteşti şi noi te premiem!

Câştigă un set de cuţite! Eşti expertă în bucătărie? Arată-ne ce ştii să găteşti şi noi te premiem! Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un  platou şi fă-i o fotografie. Trimite-ne reţeta şi poza pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai gustoasă şi arătoasă  reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate, şi va fi premiată cu un set de 6 cuţite Moller.

Ingrediente: 1 pachet aluat congelat pentru pateuri, 2 piepturi de pui, 1 ardei gras roşu, sare, piper, 1 lingură de smântână, 3 ouă, grăsime pentru uns tava.

Preparare: Desfaci aluatul şi-l laşi să ajungă la temperatura camerei. Apoi îl întinzi puţin cu sucitorul ca să-l subţiezi. Treci carnea prin maşina de tocat. Tai ardeiul cubuleţe pe care le căleşti uşor în ulei şi apoi peste el pui şi carnea tocată. O laşi până ce îşi schimbă complet culoarea, potriveşti de sare şi piper şi o laşi să se răcească. După ce s-a răcit carnea, îi pui două ouă şi smântâna şi întinzi amestecul peste foaia de aluat. Rulezi şi ungi ştrudelul cu ou bătut cu un pic de apă.

Ungi tava, aşezi ştrudelul şi îl dai la copt pentru 40 de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net