Cremă de ciocolată la pahar - Cornea Laurenţia

Ultima actualizare:

    Cremă de ciocolată la pahar
Cremă de ciocolată la pahar

Ingrediente:

100 g ciocolată (cu lapte), 100 ml frişcă, 2 albuşuri, 3 linguri zahăr, jeleu de căpşuni, 300 g căpşuni, 1 plic tort jelle transparent.

Mod de preparare

Într-un vas adăugăm frişca şi ciocolata ruptă bucăţele. Punem pe foc până începe să dea în clocot, luăm de pe foc şi amestecăm până ce se omogenizează şi lăsăm să se răcească.

Între timp mixăm albuşurile spumă cu zahărul până devine o spumă lucioasă şi adăugăm peste cremă, amestecăm până ce se omogenizează.

Jeleu de căpşuni îl mixăm cu robotul, plicul de tort jelle îl amestecăm cu zahărul şi 250 ml apă, punem pe foc circa 1 minut după care adăugăm peste căpşuni şi amestecăm bine.

Adăugăm un strat de ciocolată în pahare, adăugăm un strat de jeleu şi deasupra un strat de ciocolată, jeleu de căpşuni.

Dăm la frigider circa 2 ore înainte de servire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Felipe și Regina Letizia la dineul de gală de la Roma, Italia, în rochie de la un brand de masă   profimedia 0945642160 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Tottenham Hotspur v AZ   UEFA Europa League 202425 League Phase MD3 (1) (1) jpg
horoscop decembrie logo jpg
image png
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net