Dovlecei – Loredana M.

Ultima actualizare:

    Dovlecei
Dovlecei

Ingrediente:

3 dovlecei, 150 g făină, 3 ouă, 200 ml lapte, 2 fire usturoi, o legătură mărar, sare.

Mod de preparare:

Se răzuie dovleceii de coajă şi apoi se dau pe răzătoare. Se pun într-o sită la scurs şi se lasă până se scurg foarte bine. Din făină, ouă, sare şi lapte se pregăteşte un aluat de clătite în care se adaugă mărarul tocat mărunt şi usturoiul tocat mărunt. Se  pun şi dovleceii scurşi şi se amestecă bine. Se lasă zece minute aluatul să se odihnească. Într-o tigaie cu puţin ulei, se pune o cantitate mică dealuat care se ia din castron cu polonicul mic. Se lasă să se prăjească pe o parte şi apoi se întoarce. Bliniile se pot servi simple sau cu smântână.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
bit.ly
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii meteoriti png
Eclipa de Luna de pe 14 martie 2025 : foto Shutterstock jpg
Cum prepară chef Cătălin Scărlătescu o garnitură delicioasă care conține fasole : foto Facebook jpg
click ro (8) jpg
chiftele pexels jpg
image png
image png
zodiac 2904106 1920 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net