Ela Crăciun ştie să facă ciocolată fără zahăr


    Fiica Elei Crăciun,  Alesia (5 ani), e topită  după ciocolata făcută  în casă de mama ei
Fiica Elei Crăciun, Alesia (5 ani), e topită după ciocolata făcută în casă de mama ei

Există şi dulciuri sănătoase, fără zahăr şi conservanţi. Prezentatoarea emisiunii “Numai de bine” de la Antena 3, Ela Crăciun, ştie o mulţime de reţete pe care le pregăteşte copiilor ei. Preferata tuturor este ciocolata de casă.

“Ciocolata este un desert pe care îl îndrăgesc atât copiii, cât și mămicile, iar atunci când îl faci acasă te poți asigura că are în compoziție numai ingrediente sănătoase. Spre exemplu, eu am decis să nu adaug zahăr. Gustul a fost la fel de bun, la fel şi aspectul, pentru că ne-am jucat cu formele. Reţeta este simplă şi gata în mai puţin de 10 minute”, a mărturisit Ela într-o filmare postată pe canalul ei de Youtube. A avut nevoie de: 125 g ulei de cocos, 125 g unt de cacao, 125 g cacao crudă, 60 g carob, 125 g miere naturală, un vârf de vanilie, un vârf de scorţişoară, puţină sare neiodată şi esenţă de rom. Ca mod de preparare, se îmbină toate ingredientele în mixer, apoi se pun în forme. La final, se pot adăuga, după preferințe, nuci, migdale, fulgi de cocos şi se dau la rece.

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
dog 1168663 1920 jpg
Pompeii family feast painting Naples jpg
proteste china png
image
image
image
image
4 printesa diana 2 jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
mediu inconjurator jpeg
masina tuns iarba jpeg
Îți dorești să afli ce haine nu trebuie să îi lipseasca unei femei din garderobă Iată aici câteva lucruri esențiale! jpeg