Gogoșari în oțet, rețeta perfectă: nici prea acri, nici prea moi


    foto: Click!
foto: Click!

Nu ai găsit încă rețeta ideală pentru gogoșari în oțet? Fie îți ies prea acri, fie se înmoaie? Iată o rețetă care nu dă greș și cu ajutorul căreia poți avea și tu murături delicioase!

Gogoşari în oţet. Ingrediente

6 kg gogoşari1 kg de morcov, ţelină şi hrean curăţate şi tăiate după gustfrunze de ţelină1 l oţet4 l apă10 linguri zahăr5 linguri sare3 g foi de dafin5 g piper boabe5 g muştar boabe

Gogoşari în oţet. Mod de preparare

Gogoşari în oţet. Află secretele unei reţete din caietul bunicii, ne învită colegii de la Clickpoftabuna.ro! Speli gogoşarii, îi tai în patru şi îi cureţi de seminţe. Conopida o rupi bucheţele şi o speli sub jet de apă. Speli frunzele de ţelină şi le pui deoparte. Pui pe fundul unui borcan de 10 litri un strat de frunze de ţelină şi unul de hrean. Aşezi un rând de gogoşari, unul de conopidă şi tot aşa până termini ingredientele. Printre ei pui morcovii, ţelina, hreanul şi funzele de ţelină.Separat faci o saramură din apă, oţet, sare şi zahăr. Amesteci şi adaugi foile de dafin, piperul şi muştarul boabe. Opreşti focul când începe să clocotească şi, aşa fierbinte, o torni în borcan. Ai grijă să pui metal sub borcan. Laşi la răcit şi acoperi gura borcanului cu folie de plastic.

Dacă vrei, îl poţi închide ermetic cu un capac, dar trebuie să-l întorci imediat cu gura în jos şi să-l ţii aşa până se răceşte, apoi îl întorci şi îl depozitezi în cămară.

Vezi mai multe rețete cu gogoșari, pe clickpoftabuna.ro

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
FotoJet jpg
cub mircea baniciu png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
Senatorul PSD Niculae Badalau la sediul Directiei Nationale Anticoruptie foto Marian Iliescu
Catalin Botezatu png
image
image
image
image
horoscop jpg
mihai voropchievici jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
eticheta alimente jpg
machiaj ochi rotunzi jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg