Melci cu miere şi stafide - Carmen Nadaban
Ingrediente: 800 g aluat congelat, 2 gălbenuşuri, 100 g zahăr, 100 g stafide, miere de albine.
Mod de preparare: Aluatul se lasă la dezgheţat, apoi se întinde pe masă. Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul şi cu stafidele.
Aluatul se unge cu această compoziţie, apoi se rulează şi se taie rondele de un deget. Se pune la cuptor corca 15 - 20 minute. Când sunt gata şi încă calde se ung cu miere de albine.
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!