O reţetă gustoasă pe zi: Borș de iepure

Ultima actualizare:

    Borş de iepure
Borş de iepure

Ingrediente

  • 1 kg carne de iepure
  • 2 morcovi
  • 1 pătrunjel
  • 1 ceapă
  • 75 ml smântână
  • 1 linguriţă făină
  • 3 l apă
  • 1 l borş de casă
  • 1 crenguţă leuştean
  • 1 crenguţă cimbru
  • sare
  • piper

Preparare

Cureţi carnea cu grijă, o speli, o porţionezi şi o pui la fiert în apă rece, la foc mic. Îndepărtezi spuma formată şi adaugi morcovii şi ceapa curăţate şi tăiate după preferinţă, bucăţi mari sau cubuleţe. Laşi să fiarbă, la foc mic, până când carnea şi legumele sunt bine pătrunse.Potriveşti gustul de sare şi piper, adaugi borşul fiert separat, pui leuşteanul şi cimbrul, pe care le scoţi după 2-3 clocote.Dregi ciorba cu smântâna amestecată cu făină, laşi să mai dea 1-2 clocote şi o serveşti imediat.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop, foto shutterstock jpg
haine lana istock jpg
homemade pickles 9061458 1280 png
image png
BeFunky collage   2025 12 08T141021 268 jpg
girl 6920633 1280 jpg
castraveti in saramura, foto shutterstock jpg
panouri fotovoltaice pe casa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net