O reţetă gustoasă pe zi: Conopidă la cuptor

Ultima actualizare:

    Conopidă la cuptor
Conopidă la cuptor

Ingrediente

  • 1 conopidă de circa 500 g
  • 100 g unt
  • 100 g caşcaval
  • 100 g telemea
  • 100 g făină
  • 500 ml lapte
  • 4 ouă
  • pătrunjel verde
  • 1 conservă de ciuperci

Preparare: Desfaci conopida bucheţele, o pui în apă clocotită, o laşi să fiarbă 10 minute, apoi o laşi la scurs.Topeşti untul, adaugi făina şi laptele amestecând continuu, să nu se formeze cocoloaşe. Laşi sosul să se răcească, apoi adaugi ouăle bătute şi brânza rasă.Aşezi conopida şi ciupercile scurse într-un vas uns şi tapetat, torni deasupra sosul şi presari caşcavalul ras.Coci în cuptorul încins circa 20 de minute, până se rumeneşte deasupra. Ornezi cu pătrunjel verde tocat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
featured image jpg
Screenshot 2024 10 17 114956 jpg
clickpentrufemei ro (15) JPG
iubire jpg
1 (1) (1) jpg
horoscop saptamana 5 11 august webp
Ardei umpluti pasul 3  Sursa foto shutterstock 1135172237 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net