O reţetă gustoasă pe zi: Dovleac umplut

Ultima actualizare:

    Dovleac umplut
Dovleac umplut

Ingrediente:

4 cepe, 2 ardei grași, ulei, 150 g orez, 800 g carne tocată de porc, sare, piper, 4 -5 căței de usturoi, 2 legături pătrunjel, 4 ouă, 4 felii pâine, 2 dovleci medii, 100 g cașcaval.

Preparare:

Mărunțești ceapa și ardeiul, le călești în puțin ulei, apoi adaugi orezul spălat în câteva ape. După câteva minute, pui carnea tocată, sare și piper, după gust, amesteci cu grijă și ții totul pe foc până când carnea își schimbă culoarea inițială. Oprești focul. Toci usturoiul și pătrunjelul și le încorporezi în carne, împreună cu ouăle bătute separat și cu pâinea înmuiată în apă și stoarsă. Separat, speli dovlecii, le tai capacele și-i cureți de semințe, răzuindu-i cu o lingură. Îi umpli cu amestecul de carne, lăsând câteva degete până sus. Presari cașcaval ras, le pui capacele și-i dai la cuptor, câte 2-3 ore, așezându-i într-o tavă încăpătoare, pentru că își lasă zeamă în timpul coacerii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
maioneza jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net