O reţetă gustoasă pe zi: Pandișpan cu bezea

Ultima actualizare:

    Pandişpan cu bezea
Pandişpan cu bezea

Ingrediente:

6 ouă, 10 linguri ulei, 2 plicuri zahăr vanilat, 450 g făină, 200 g zahăr, 1 plic praf de copt, 150 g struguri, 1 praf de sare, zahăr pudră, pentru décor.

Preparare:

Separi albuşurile de gălbenuşuri şi baţi albuşurile spumă tare cu jumătate din cantitatea de zahăr tos. Freci gălbenuşurile cu sare şi restul de zahăr, uleiul şi zahărul vanilat până îşi dublează volumul. Încorporezi jumătate din compoziţia de albuş şi făina amestecată cu praful de copt. Torni compoziţia într-o tavă tapetată, o nivelezi şi aşezi din loc în loc boabe de struguri. Dai tava la cuptor 10-15 minute, o scoţi, întinzi restul de albuş bătut şi dai din nou la cuptor până când se rumeneşte bezeaua. După ce s-a răcit, o pudrezi cu zahăr.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net