O reţetă gustoasă pe zi: Pulpă de miel la tavă

Ultima actualizare:

    Pulpă de miel la tavă
Pulpă de miel la tavă

Ingrediente1 pulpă de miel de aproximativ 3 kg1 căpăţână usturoi 1 legătură rozmarinsare piper 400 g iaurt ulei

Preparare

1.    Ungi bine pulpa de miel cu iaurt, o pui într-un vas, torni restul de iaurt şi laşi la figider până a doua zi.

2.     Scoţi pulpa din iaurt, o transferi într-o cratiţă, o împănezi cu usturoi, condimentezi cu sare, piper, rozmarin, o ungi cu ulei şi o dai la cuptor, la foc mic.

3.     Din când în când, scoţi tava şi ungi friptura cu uleiul din ea. Verifici cu furculiţa dacă este pătrunsă. Când este aproape gata, dai focul mai mare, ca să se rumenească frumos.

4.     Scoţi friptura pe un platou şi o decorezi cu câteva fire de rozmarin proaspăt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net