O rețetă gustoasă pe zi: Pulpă rulată de miel cu rozmarin

Ultima actualizare:

    Pulpă de miel cu rozmarin
Pulpă de miel cu rozmarin

Rețeta gustoasă de azi este: Pulpă rulată de miel cu rozmarin.

Ingrediente Pulpă rulată de miel cu rozmarin: 

1 pulpă de miel dezosată, 2 linguri zeamă de lămâie, 4 căței de usturoi, 1 lingură paprică dulce, 1 lingură muștar, 1-2 linguri ulei, 150 ml vin roșu, 200 ml apă călduță, rozmarin sau cimbru,sare, piper, după gust.

Speli carnea și o ștergi cu prosoape de bucătărie. Faci o marinată din usturoiul pisat, paprică, muștar, zeamă de lămâie, ulei, sare și piper. Amesteci bine ingredientele, ungi pulpa, o rulezi strâns, o legi cu ață de bucătărie și o ungi din nou cu restul de marinată. Răstorni într-o tavă apa amestecată cu vinul, așezi carnea și adaugi crenguțe de cimbru sau de rozmarin. Acoperi tava cu folie și o dai la cuptorul încins 60 de minute, apoi o scoți, întorci carnea, o acoperi și o mai dai alte 60 de minute. Ții pulpa de miel la cuptor în funcție de cât este de mare! Îndepărtezi folia și o bagi din nou la cuptor alte 20 de minute. Din când în când, o stropești cu sosul din tavă. Servești friptura, decorată cu fire de rozmarin, însoțită de garnitura preferată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Al I Cuza jpg
cub horoscop 1 gif
tiramisu dubai jpg
Iata top 6 lucruri de care ai nevoie intr un birou! jpg
titlu Sfaturi utile pentru întreținerea unui păr sănătos și strălucitor folosind produse de îngrijire corecte jpg
Organizezi o cina cu prietenii la tine acasa  Iata ce sa nu ti lipseasca! jpg
horoscop 3 august webp
prazoki1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net