O reţetă gustoasă pe zi: Supă de ridichi cu perişoare

Ultima actualizare:

    Supă de ridichi cu perişoare
Supă de ridichi cu perişoare

Ingrediente2 legături de ridichi 2 fire ceapă verde 1 lingură unt 1 linguriţă făină 500 ml supă de legume200 ml iaurt sare piperPentru perişoare200 g carne de pui tocată1 lingură orez 1 lingură pătrunjel verde tocat 1 ousare piper

Preparare

1.    Căleşti în unt ceapa tocată, adaugi ridichile tăiate feliuţe şi când încep să se înmoaie, presari făina, amestecând continuu. Stingi cu supa de legume caldă şi laşi să fiarbă 5 minute, la foc potrivit.

2.     Între timp, prepari perişoarele. Amesteci carnea tocată cu orezul opărit în câteva clocote de apă şi scurs de zeamă, adaugi pătrunjelul tocat, oul bătut uşor şi condimentezi cu sare şi piper, după gust.

3.     Iei cu linguriţa din compoziţia de carne şi modelezi perişoare mici pe care le adaugi în supă. Le laşi să fiarbă, la foc mic, 15 minute.

4.     Dregi supa cu iaurt şi o serveşti fierbinte, garnisită cu leuştean şi ridichi crude tăiate fin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop financiar jpg
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net