O reţetă gustoasă pe zi: Tocăniţă de vită şi cârnaţi

Ultima actualizare:

    Tocăniţă de vită cu ciuperci şi legume
Tocăniţă de vită cu ciuperci şi legume

Ingrediente

500 g carne de vită

500 g cârnaţi

3 linguri făină

2 linguri ulei

4 linguri bulion

3 căţei usturoi

1 pahar vin roşu sec

2 cepe

2 roşii

2 ouă fierte tari

sare

piper

1 cană apă fierbinte

Preparare

1. Cureţi cepele, tai roşiile bucăţi şi usturoiul în felii. Speli carnea, o cureţi de pieliţe şi o tai cuburi pe care le dai apoi prin făină. Tai cârnaţii în bucăţi. Încingi uleiul într-o tigaie şi rumeneşti carnea de vită şi cârnaţii. Adaugi ceapa şi usturoiul şi laşi încă 10 minute pe foc. Apoi torni bulionul, vinul şi pui şi roşiile tăiate. Amesteci.

2. După 10 minute, torni o cană de apă fierbinte şi adaugi sare şi piper. Acoperi şi laşi la foc mic până când carnea este moale. Serveşti cu felii de ou fiert.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Letizia și Sofia colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net