O reţetă gustoasă pe zi: Varză călită cu carne de porc

Ultima actualizare:

Preparare: Se porţionează carnea, se prăjeşte cu puţin ulei (sau untură de porc topită), la foc iute, până începe să-şi schimbe culoarea. Se dă focul mai mic, se condimentează cu piper proaspăt râşnit, după gust, se acoperă cu capac şi se lasă să fiarbă înăbuşit, în zeama lăsată de carne. Se mai adaugă din când în când câte puţină apă caldă până când carnea este bine pătrunsă. Între timp, se scurge varza de zeamă, se taie fideluţă şi se adaugă peste carne. Se căleasc împreună, amestecând mereu să nu se prindă. Se daugă cimbrul uscat şi se fierb înăbuşit încă 35 de minute. Se mai amestecă din când în când. Se serveşte caldă, garnisită cu boia de ardei dulce şi smântână.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net