Prăjitură cu bezea şi caise
Combinația dintre bezea și fructe este delicioasă, mai ales dacă e vorba de caise. Iată cum poți să prepari un desert savuros în doar 4 pași simpli, aşa cum este această prăjitură cu bezea şi caise! Pentru a obține bezeaua perfectă, ține albușurile la temperatura camerei și toarnă zahărul în ploaie după ce s-au făcut spumă. Taie prăjitura cu bezea, a doua zi, cu un cuțit cu vârf ascuțit pe care-l treci sub jet de apă rece.
Prăjitură cu bezea şi caise – Ingrediente (1 tavă)
Pentru aluatul cu cacao3 linguri cacao5 ouă100 g unt1 cană zahăr pudră1 cană făină1 praf de copt1 vârf de sare
Pentru aluatul simplu4 gălbenușuri1 cană zahăr pudră1 cană făină100 ml ulei
Pentru umplutură8 caise1 borcan gem caise
Pentru bezea4 albușuri160 g zahăr1 vârf de sare
Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară prăjitura cu bezea şi caise!