Pui la cuptor, marinat în lapte bătut
Ultima actualizare:
Dacă te-ai săturat de clasicele pulpe de pui prăjite în ulei, încearcă această reţetă simplă. Puiul se lasă la marinat peste noapte, dar rezultatul este de-a dreptul delicios. Află cum se prepară acest pui la cuptor, marinat în lapte bătut şi impresionează-i pe cei dragi, la cină.
Pui la cuptor, marinat în lapte bătut – Ingrediente
480 ml lapte bătut2 ouă mari1 ceapă albă, dulce2,5 – 2,7 kg bucăţi de pui (piept tăiat în două, pulpe superioare, inferioare sau aripioare)500 g făină cu agent de creştereulei vegetal, pentru prăjit5 linguriţe sare, plus alte 3 linguriţe1 linguriţă piper negru, măcinat120 ml apă
află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro
Încearcă şi reţetele noastre de pui în sos cremos sau de pui cu sos de lămâie