Pulpe de miel la cuptor, recomandate de Click! Poftă bună!

Ultima actualizare:

Ingrediente: 4 pulpe de miel, 400 ml vin alb sec, de calitate, ulei, 1 linguriţă de Chilli Piper de Cayenne, pătrunjel, busuioc, coriandru , condimente friptură de miel, sare, piper

Dificultate: mică

Timp de preparare: 2h 30 min

Nr. porţii: 4

Mod de preparare

Speli şi cureţi de pieliţe pulpele şi le usuci. Faci un amestec din toate condimentele şi freci cu el pulpele de miel. Torni ulei în vasul pentru cuptor, adaugi carnea, completezi cu vin. Dai la frigider peste noapte. Pui vasul acoperit la cuptorul încins în prealabil.

După o oră - o oră şi jumătate, scoţi vasul şi îndepărtezi folia, apoi dai la cuptor şi laşi până când friptura s a rumenit frumos şi se desprinde uşor de pe os. Friptura aceasta de miel este delicioasă dacă o „acompaniezi"cu o porţie de cartofi ţărăneşti şi cu un vin roşu sec.

Vezi şi alte reţete pentru Paşte aici.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
consum de cafea jpg
dus adobestock jpg
zodiac 600x400 jpeg
raffaello pixabay jpg
horoscop jpg
click ro pexels claudio emanuel 709239809 19287847 jpg
cabanos adobestock jpg
horoscop sâmbătă 30 noiembrie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net