Pulpe de pui cu cartofi la cuptor. Care sunt ingredientele care dau savoare
Ultima actualizare:
Pulpele de pui cu cartofi la cuptor ţi se par, probabil, deja banale. Dar dacă vrei să le dai un plus de savoare, trebuie să incluzi în reţeta ta câteva ingrediente „secrete“. De fapt, ingredientele nu sunt o raritate în bucătăria noastră, astfel că merită să încerci această reţetă.
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor – Ingrediente (6 porţii)Pentru carne
6 pulpe superioare de pui, cu os şi cu pieliţăsarepiper2 linguri ulei de măsline
Pentru cartofi
3 cartofi galbeni potriviţi, tăiaţi cuburi mari¼ linguriţă sare½ legătură coriandru proaspăt, tocat2 linguri ulei de măsline1 lingură zeamă de lămâie verde (limetă)
Pentru sosul din tavă
120 ml supă de pui2 linguri zeamă de lămâie verde4 căţei de usturoi, tăiaţi mărunt