Rețete de la cititori: Chec aperitiv cu ciuperci - Brânduşa Aluculesei
Ultima actualizare:
Ingrediente: 5 ouă, 300 ml iaurt, un cub de drojdie, 6 linguri cu vârf cu făină de grâu, un praf de sare, 300 g şuncă de Praga, 1 kg ciuperci, un gogoşar.
Preparare
Se pune în bolul de la robot ouăle cu iaurtul şi se mixează foarte bine, apoi adăugăm drojdia, făina şi un praf de sare şi mixăm până se obţine o pastă foarte bine omogenizată, oprim mixarea şi turnăm compoziţia în tava în care am pus hârtie de copt.
Peste aluat adăugăm ciupercile fierte şi tăiate mărunt, gogoşarul tocat şi şunca tăiată cuburi şi amestecăm cu o lingură prin tavă să omogenizăm bine compoziţia şi apoi dăm tava la cuptor pentru circa o oră. Poftă bună!