Retete de la cititori: Sarmalute delicioase / Carmen Duca

Ultima actualizare:

Mod de preparare

Foile de varză se spală şi se mai lasă în apă circa 20-30 de minute. Carnea se amestecă cu condimente, sare, piper, mărar, rozmarin, ceapa tocată, cartoful crud ras pe răzătoarea mare şi orezul spălat foarte bine. Foile de varză se umplu cu compoziţia de carne iar frunzele rămase se toacă mărunt şi se folosesc pentru a se aşeza un strat pe fundul oalei de lut, peste care se aşează sarmale şi kaiserul iar deasupra se toarnă o cană de bulion şi 2-3 căni de apă (în funcţie de oală). Oala de lut se aşează în cuptor la foc mic pentru 3 ore .

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ciorbă de pui jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (3) jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net