Reţete de la cititori: Spaghetti – Daniel Roşu

Ultima actualizare:

Preparare

 Tocăm ceapa, ardeiul capia, pe cel iute şi usturoiul şi le punem la călit în cele trei linguri cu ulei de măsline. Când devin translucide, adăugăm carnea tocată şi o lăsăm să se pătrundă bine, amestecând din când în când. Între timp trecem roşiile prin răzătoare şi le adăugăm în tigaie, condimentând după gust. Lăsăm să fiarbă totul la foc potrivit, atât cât să scadă sucul de roşii şi să îi confere consistenţa dorită.Pastele le punem la fiert în apă, împreună cu un praf de sare. Când sunt gata, le trecem printr-un jet de apă rece şi le lăsăm să se scurgă bine. Adăugăm untul, le amestecăm uşor şi le aşezăm "cuiburi" pe un platou/farfurie. Peste paste punem carnea în sos de roşii şi pe deasupra presărăm verdeaţă tocată!Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Florin Enache foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 chec cu portocale jpg jpeg
horoscop jpeg
meal 2116425 1280 jpg
tiganites greek  jpg
horoscop jpg
fruit 222042 1280 jpg
image png
celulita shutterstock 2296152455 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net