Reţete de la cititori: Spaghetti – Daniel Roşu
Ultima actualizare:
Preparare
Tocăm ceapa, ardeiul capia, pe cel iute şi usturoiul şi le punem la călit în cele trei linguri cu ulei de măsline. Când devin translucide, adăugăm carnea tocată şi o lăsăm să se pătrundă bine, amestecând din când în când. Între timp trecem roşiile prin răzătoare şi le adăugăm în tigaie, condimentând după gust. Lăsăm să fiarbă totul la foc potrivit, atât cât să scadă sucul de roşii şi să îi confere consistenţa dorită.Pastele le punem la fiert în apă, împreună cu un praf de sare. Când sunt gata, le trecem printr-un jet de apă rece şi le lăsăm să se scurgă bine. Adăugăm untul, le amestecăm uşor şi le aşezăm "cuiburi" pe un platou/farfurie. Peste paste punem carnea în sos de roşii şi pe deasupra presărăm verdeaţă tocată!Poftă bună!