Alegeți siguranța, alegeți un set de anvelope iarnă de calitate pentru mașina dumneavoastră!

Ultima actualizare:

Anvelopele pentru toate anotimpurile - all season au o durată de viață lungă, oferă un consum redus de combustibil, chiar și o tracțiune bune, însă nu sunt la fel de eficiente precum anvelopele dedicate pentru un anumit sezon, rece sau cald. Faptul este că aceste anvelope sunt legale și se descurcă într-o anumită măsură atât vara cât și iarna, nu înseamnă că reprezintă cea mai bună alegere pentru siguranța dumneavoastră.

Banda de rulare care este utilizată la anvelopele pentru toate anotimpurile oferă o aderență foarte mică la vreme rece și tind să se întărească la temperaturi de îngheț. Atunci când temperaturile sunt ridicate, anvelopele all season se înmoaie mai mult și de asemenea pot duce la o distanță de frânare mai mare.

Pe de alta parte, anvelopele de iarnă sunt special concepute pentru a ajuta la un plus de siguranță și control pe gheață și zăpadă și pe vreme rece în general, fapt pentru care, astfel de anvelope sunt mult mai recomandate atunci când vine sezonul rece. În mod ideal, anvelopele speciale pentru iarnă sunt mult bine văzute pe timpul sezonului rece iar anvelopele de vara sunt mult mai recomandate pe timpul sezonului cald, în comparație cu anvelopele all season care se pot utiliza în mod legal atât iarna cât și vara.

Importanța unor anvelope iarna de calitate, este foarte mare. Aceste anvelope sunt capabile să ofere cele mai bune performanțe posibile atunci când temperaturile sunt scăzute iar carosabilul este acoperit de umezeală, zăpadă sau gheață.

În foarte multe zone ale țării, iarna deja și-a intrat în drepturi de ceva vreme, și nu trebuie să aveți nici o scuză că încă nu ați trecut încă la anvelopele de iarnă, timpul necesar pentru schimbare sau faptul că încă nu ați achiziționat un set nou de anvelope potrivite sezonului rece, nu reprezintă scuze plauzibile, dacă ați trecut printr-o situație neplăcută care se datorează unor anvelope nepotrivite.

De-a lungul timpului, s-au realizat nenumărate teste care au dovedit eficiența anvelopelor de iarnă pe timpul sezonului rece bineînțeles, în comparație cu cele de când aderența este aproape 0 la accelerare pe zăpadă sau gheață, distanța de frânare mult mai mare și să numai vorbim de viraje când aveți toate șansele să derapați chiar și la viteza mica.

Nu contează dacă discutăm despre anvelope Michelin, Pirelli, Continental, Fulda, Nokia, Dunlop, Debica și așa mai departe, important este că anvelopele să fie de iarnă, astfel încât să poată oferi aderența necesară pentru drumurile înzăpezite sau înghețate.

Dacă vă numărați printre acele persoane care sunt în căutarea unor anvelope de iarna potrivite pentru a le monta pe ultima sută de metrii pe mașină astfel încât să puteți beneficia de toată siguranța necesară, este important nu doar să alegeți un set de anvelope de calitate, ci este important să apelați și la un furnizor care vă garantează un raport calitate/preț corect. La numai un simplu click distanță puteți descoperii soluția pe care o căutați, adică acea soluție potrivită în funcție de nevoile dar și în funcție de posibilitățile pe care le aveți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net