10 trucuri pentru a slăbi în timp ce mănânci

19 noiembrie 2018
image

Te chinui să slăbești, dar nimic nu merge? Îți prezentăm 10 sfaturi de care ar fi bine sa ții cont. E important ca orice dietă sau stil de viață nou început să fie constant cel puțin o lună de zile. Abia după aceste 30 zile se vor vedea rezultatele. Așa că apucă-te de treabă și nu ceda tentației.

1. Mănâncă pește, carne și avocado

Pentru a spori funcția metabolică, trebuie să echilibrăm raportul dintre acizii grași Omega 3 și Omega 6. E important să adăugăm în meniu pește, carne, avocado, măsline, nuci. Sunt bogate în Omega 3 și Omega 6. Au puține calorii și sunt extrem de benefice pentru sănătate.

2. Bea cafea cu grăsime în loc de micul dejun

Adaugă în cafeaua sau ceaiul de dimineață 2-4 linguri de unt sau ulei de cocos. Dacă simți că e puțin, adaugă la gustarea de dimineață o tartină sau 3 ouă. Dejunul este esențial pentru o dietă sănătoasă. Nu consuma zahăr pe nemâncate, te va face să mănânci toată ziua.

3. Renunță la ,,bilele de zahăr”

Atunci când toți consumau fructele doar la sezon, totul era bine. Acum, magazinele vând fructe mari și mega-dulci, care nu se știe unde cresc anul împrejur. De aceea este important să consumi fructele doar la sezon, când sunt sănătoase și nu îți alimentează organismul cu zahăr în plus.

4. Ai voie să mănânci șuncă

Poți mânca bacon în timpul dietei, dar ai grijă să mănânci numai grăsimi timp de 24 de ore. Poți consuma doar brânză, unt, ouă, ulei de cocos sau de măsline.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

6 alimente care te fac fericită. La unele chiar nu te aștepți

Băutura care îți curăță colonul. Se prepară în doar 5 minute și face adevărate minuni pentru organism

1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
pepe si yasemine ody
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
zona de confort jpg
image png
woman 591576 1920 jpg
sare cartofi prajiti jpeg
yoga 2176668 1280 jpg
retete cartofi png