8 trucuri pentru ca hainele ieftine să pară mai scumpe. Tu le știai?

Ultima actualizare:

Poți arăta sofisticat fără să cheltui mulți bani pe îmbrăcăminte. Alege materiale de calitate și croiuri care se potrivesc siluetei tale, iar problema este pe jumătate rezolvată. Iată rucucâteva trucuri care îți vor fi de folos.

1. Materialul 

De multe ori, brandurile obișnuite produc haine asemănătoare celor create de marii designeri, însă este dificil să găsești aceleași materiale. Nu oricine își permite o bluză fină din cașmir, mătase naturală sau piele, astfel că cele sintetice pot arăta ieftin. Bumbacul sau inul arată scump, deși nu este așa. Și cele din poliester te pot ajuta să ai un look impecabil, însă depinde de piesă și de croiul acesteia.

2. Culoarea

"Simplitatea este cheia eleganței adevărate" - Coco Chanel. Acesta este și motivul pentru care designerii promovează o anumită culoare și nuanțele acesteia în fiecare sezon. Alege piese în culorile tale preferate și adaugă nuante similare. Se vor potrivi perfect și nu vei mai pierde atât de mult timp să le combini.

3. Cămașa albă

Cămașa albă, o piesă atât de simplă, dar extrem de versatilă. Nu este niciodată o idee proastă și nici nu e mereu la fel, de aceea nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Pune în evidență feminitatea și arată perfect în orice situație. Rămâne doar să te joci cu materialul și modelul.

Află continuarea doar aici!

Noile tendințe din sezonul rece. Zece piese surprinzătoare ce se vor purta în această toamnă

Ți-au intrat hainele la apă? Iată cum le aduci la forma inițială

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net