Ce ar trebui să conțină masca pentru un păr frumos?

Ultima actualizare:

    Obişnuieşte să foloseşti balsmul de păr doar o dată la două spălări.www.clicksanatate.ro
Obişnuieşte să foloseşti balsmul de păr doar o dată la două spălări.www.clicksanatate.ro

Îți plac modelele din reclamele de la produsele destinate îngrijirii podoabei capilare? Dacă genetic vorbind, nu ești posesorul unei păr bogat, nu-ți rămâne decât să ai grijă să fie hrănit corespunzător și hidratat.

Produsele care îți promit că vei obține un păr extraordinar de frumos se referă în mare parte la aspectul lui și nu la desime.

În plus, părul este expus zilnic la factori care favorizează un anumit grad de deteriorare, și aici ne referim la sport, la purtarea accesoriilor precum căciuli, expunerea la temperaturi extreme, prinderea doar într-un anumit fel. Și părul tău are nevoie de vitamine, de nutrimenți de calitate care să îl hrănească în profunzime pentru a-l menține sănătos. Secretul constă într-un mix ce cuprinde alimentație sănătoasă, odihnă, echilibru hormonal și ritualul zilnic de îngrijire.

Secretele îngrijirii părului

Unul dintre secretele ce îți poate salva părul este acela să-ți usuci cât mai des posibil părul fără a te folosi de foehn. Înfășoară-l într-un prosop din bumbac și lasă-l așa până se zvântă.

În cazul în care trebuie neaparat să ieși din casă după ce te-ai spălat pe cap, alege să îți usuci părul folosind un aer rece de la foehn.

Obișnuiește să folosești balsmul de păr doar o dată la două spălări, în felul acesta nu vei suprasolicita sau încărca firul de păr, iar dacă nu poți să stai fără balsam alege măcar să îl aplici doar spre vârfuri, nu și la rădăcină.

Află pe Clicksanatate.ro cum să faci și să aplici masca pentru un păr de invidiat!

Ce boli ale organelor interne sunt semnalate de durerea de coloană

Top 5 indicații ale remediilor cu pin

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net