Consumi aceste alimente şi îţi reduci la minimum riscul de a dezvolta cancer la sân!
Femeile care includ în dieta la următoarele alimente, au un risc mai mic de a suferi de cancer mamar. Află ce este bine să consumi în mod constant.
Broccoli
Cercetătorii de la Universitatea Michigan din Statele Unite ale Americii susţin că sulforafanul, un compus din broccoli, are puterea de a reduce riscul apariţiei celulelor canceroase la nivelul sânilor. Pentru efecte maxime, este indicat să consumi broccoli ca atare sau preparat la aburi, deoarece gătit la temperaturi ridicate îşi pierde din proprietăţi.Varză
Varza, varza de Bruxelles şi varza Kale conţin un compus anticancerigen, cunoscut sub denumirea de indole-3-carbinol. Acesta are rolul de a dezactiv oestrogenul, un hormon care în cantităţi mari creşte riscul de a suferi de cancer.
Află pe clickpentrufemei.ro ce alte alimente combat cancerul mamar.