Cum alegi cea mai potrivită geantă, în funcție de ocazie. Sfaturi de stil

Geanta este cel mai important accesoriu în garderoba unei femei, aceasta fiind utilizată atât pentru utilitatea ei, cât și pentru evidența pe care aceasta o are în stilul personal, punând în evidență celelalte articole vestimentare.

Mia Tomazzi
Mia Tomazzi

Deseori, putem observa persoane ce nu și-au integrat bine geanta în stilul vestimentar pe care acestea le adoptă. „Eu aș fi mers cu altă culoare. Modelul e drăgut, dar culoarea lasă de dorit”, spunem adesea. Totuși, gusturile sunt diverse și subiective, dar există unele trucuri pentru a mulțumi pe toată lumea și pentru a ieși în evidență. 

Stilul tău, cel mai important aspect

Așadar, atunci când îți achiziționezi o geantă nouă trebuie să faci abstracție de părerea celor din jurul tău, dar să ții cont de stilul vestimentar pe care îl abordezi, dar și de personalitatea ta. Și, cel mai important, unde vrei să porți acea geantă?

Forma corpului tău e foarte importantă atunci când îți achiziționezi o geantă, iar una care este în ton cu forma trupului tău îți va pune în evidență ținuta. Totuși, dacă ești o persoană scundă trebuie să ai în vedere să-ți achiziționezi o geantă care nu atârnă foarte mult pe lângă corp. Poți, de exemplu, să optezi pentru o geantă forma rectangulară și lungă, asta te va face să pari mult mai înaltă. O gamă interesantă și variantă de accesorii potrivite pentru tine am întâlnit și în magazinele on-line. De exemplu, aveam o întâlnire împortantă și am decis să optez pentru un Mia Tomazzi, deoarece am simțit că-mi evidențiază ținuta, dar tu poți alege în funcție de stilul pe care-l abordezi. De asemenea, trebuie să ai în vedere și contextul în care o să te afișezi cu noua ta geantă. 

Stilul pe care îl vei adopta este foarte important când vine vorba de alegerea unui accesoriu. Dacă stilul tău este unul casual, trebuie să ai în vedere să nu-ți alegi o geantă de tip formal. Trebuie să ai în vedere și faptul că, în funcție de anotimp, geanta pe care o alegi va fi adaptată în funcție de culoarea anotimpului. Vom alege altă geantă iarna, când e multă zăpadă, iar alta vom alege vara. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net