Cum îţi aranjezi părul de Revelion. Specialiştii îţi dau câteva idei

Ultima actualizare:

    Dudu, sau "Conchita de România", este unul dintre cei mai cunoscuţi hairstilişti din ţară
Dudu, sau "Conchita de România", este unul dintre cei mai cunoscuţi hairstilişti din ţară

Noaptea dintre ani este una specială. Îţi alegi cu grijă rochia, accesoriile, mergi la manichiură, te machiezi cu grijă, însă ceea ce face cu adevărat diferenţa este coafura. Ea te poate transforma, poate schimba total aspectul feţei. Unul dintre cei mai cunoscuţi hairstilişti, Dudu, sau „Conchita de România” îţi spune ce coafură se poartă în acest sezon şi te ajută să o realizezi singură acasă.

„Cea mai importantă regulă, prima de care trebuie să ţii cont, ar fi să optezi pentru o coafură care te reprezintă. Nu ce vezi la alte femei la televizor sau în reviste. De asemenea, îţi sugerez să nu faci experimente în seara de Revelion”, spune Dudu.

Păr scurt. Pentru cele care au părul scurt, specialistul propune varianta „wet look” (n.r. păr umed) pentru că este la modă şi foarte uşor de realizat: „Alege unde doreşti cărarea (pe mijloc sau într-o parte), dă-ţi părul pe spate şi aplică la baza lui gel, ceară sau fixativ. Pentru un plus de efect, poţi aplica gelul pe fiecare şuviţă. Este o coafură care merge şi la rochiile de seară, şi la pantalon, salopetă etc. Acest tip de coafură e recomandată indiferent de culoarea şi lungimea părului”.

Păr mediu. Cele cu păr de lungime medie, care adoră volumul, se pot inspira din moda anilor ’80. Pentru a conferi volum părului, aplică spumă şi prinde în coamă părul cât este încă umed. Desparte-l în mai multe şuviţe şi foloseşte bigudiuri medii sau mari. Usucă apoi părul şi eliberează-l din coada făcută în creştetul capului. În poţi lăsa liber, în bucle lejere, sau îl poţi prinde într-o parte, spre ceafă, cu câteva agrafe de efect. La final, pentru a fi sigură că buclele rezistă, poţi folosi fixativ. Această coafură e ideală dacă poţi o rochiţă tip cocktail.


    Buclele ușoare sunt oricând o alegere potrivită
Buclele ușoare sunt oricând o alegere potrivită

“Pentru doamnele şi domnişoarele care vor avea o ţinută retro, propun bucle în acelaşi stil. Părul trebuie să fie neted în creştetul capului, iar buclele foarte mari şi lejere pe lungimi. Această coafură se potriveşte celor cu părul de lungime medie sau lung. Pentru a o obţine, aplică spumă pe părul umed şi usucă-l. întinde-l apoi cu placa până la nivelul urechilor, prinde-l cu agrafe/clame şi ondulează-l de la urechi până la vârfuri. Când este complet uscat, piaptănă-l cu o perie deasă”, te mai sfătuieşte specialistul.


    La final, aplică puțin fixativ
La final, aplică puțin fixativ

Păr lung. Varianta ideală de coafură pentru orice ţinută este “melcul”. Pentru a o realiza, nu trebuie să-ţi perii părul, ci îl poţi descâlci şi aranja uşor cu degetele. Asta dacă e natural şi sănătos. În caz contrar, este nevoie să-l întinzi cu placa.


    Această coafură se potrivește la o ținută elegantă
Această coafură se potrivește la o ținută elegantă

În pasul următor, pune tot părul pe o parte, fixează-l cu agrafe în partea din spate a capului, apoi întoarce-ţi părul astfel încât să acopere clamele. Ascunde vârfurile, prinzându-le cu alte agrafe.

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net