Cum să asortezi machiajul cu rochia de Revelion. Regulile pe care trebuie să le respecți

Rochia de Revelion este una dintre cele mai importante alegeri pe care le fac doamnele pentru petrecerea de Anul Nou. Fie că este vorba despre ținute de Revelion acasă, la munte sau ținute la restaurant, alegerea unui outfit trebuie să țină cont atât de locație, cât și de stilul personal vestimentar. Nu uita, însă că și machiajul trebuie cu grijă ales. 

Ce trebuie să ai în vedere când te pregătești pentru Revelion Foto: Shutterstock
Ce trebuie să ai în vedere când te pregătești pentru Revelion Foto: Shutterstock

Rochia trebuie "asortată" cu machiajul 

De Revelion, dacă alegi să porți o rochie roșie, argintie sau una verde, trebuie să alegi cu mare grijă și machiajul, însă trebuie să ții cont de câteva reguli simple, scrie kfetele.ro.

Machiaj smokey eyes: Acest tip de machiaj este unul dintre cele mai apreciate tipuri de machiaj, deoarece ochii sunt scoși în evidență într-un mod dramatic, așa că fiecare femeie se va simți perfect cu un astfel de machiaj. De obicei, acest tip de machiaj este unul extrem de ușor de realizat de către make-up artiști, însă poți realiza și tu acest machiaj.

Culoarea folosită cel mai frecvent pentru acest tip de machiaj este negru, dar pot fi folosite și alte culori: maro, mov, auriu sau verde. Cu ajutorul unei pensule de blending creează un efect șters, cu umbre. Ține cont de faptul că nuanțele mai închise trebuie aplicate pe pleoape, în proporție de 50%, apoi se aplică cele deschise, pentru a crea un efect de trecere subtil.

Machiajul de Revelion 

Pentru machiajul de Revelion, poți alege un machiaj al ochilor în naunțe de cobalt, turcoaz, albastru intens, roșu sau chiar portocaliu. Dacă participi la o petrecere, nu te teme de nuanțe puternice pentru machiaj.

Dacă ai ochii albaștri alege nuanțe de fard neutre

Pentru mai mult dramatism, optează un tip de machiaj tip „smokey eyes”. Folosește o pensulă moale pentru blanding și alege nuanțe de coral și șampanie ca să pună în evidență culoarea ochilor. Dacă ai ochii căprui, este greu de crezut că vei da greș cu fardul de pleoape folosit. Alege un machiaj în tonuri metalice ori pastelate.

Cum să te machiezi în funcție de ținută

Dacă participi la o petrecere de Revelion extrem de elegantă și în care ai o ținută prețioasă, atunci alege un machiaj discret și accentuează-ți buzele cu un ruj roșu Bordeaux, mov ori roșu. Pentru o ținută mai puțin extravagantă, poți alege un machiaj discret sau chiar unul mai extravagant, dacă ești o persoană îndrăzneață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net