Ești gravidă? Iată care sunt semnele

Ultima actualizare:

Câteodată, sarcina se lasă mult așteptată. Alteori, te ia prin surprindere. Și totuși, care sunt principalele simptome precoce ale unei sarcini?

Chiar dacă avalanșa informațiilor pe care le poți citi pe internet sau prin reviste este uriașă, uneori informațiile sunt contradictorii. Pentru a face un pic de lumină în privința principalelor semne ale unei sarcini, am stat de vorbă cu dr. Andreas Vythoulkas, medic obstetrică-ginecologie, specialist în infertilitate. 

Principalul semn timpuriu al unei sarcini este, firește, lipsa menstruației. În plus, a completat dr. Vythoulkas, mai sunt câteva semne timpurii ce anunță sosirea unui nou membru în familie:

Sângerare vaginală

Este cunoscută și ca ”sângerare de implantare” și are loc atunci când ovulul fertilizat se fixează pe uter. Această sângerare nu seamănă cu menstruația, fiind mai deschisă la culoare, durează mai puțin si este într-o cantitate mai mică.

Congestii nazale

Apar de cele mai multe ori în timpul nopții, deși nu există vreun alt simptom că ar putea fi vorba de o banală răceală. Uneori, sunt însoțite și de mici sângerări nazale.

Amețeala

Apariția sarcinii determină de multe ori scăderea tensiunii arteriale și apariția unor stări de amețeală. Tot într-o primă fază a sarcinii, scăderea nivelului de zahăr din sânge poate duce la apariția stării de leșin.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Bătutura care "topește" grăsimea de pe burtă

Cea mai sănătoasă legumă gătită! Ar trebui să o consumi zilnic

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
Poza de cover  Vrei sa iti dezvolti afacerea pentru a le oferi clientilor tai servicii imbunatatite Iata de ce trebuie sa tii cont! Barbat antreprenor la birou jpg
image png
pepeni murat istock jpg
wedding 7608565 1280 jpg
bb cream ingrijire par deteriorat jpg
galuste shutterstock png
zodii norocoase jpg
zodii care nu se vor casatori niciodata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net