Ghete de primăvară la modă în 2022. Cum să alegi perechea potrivită

#Best buys

Primăvara este cel mai ideal sezon pentru o reorganizarea a carderobei noastre preferate, multe din magazinele online și fizice oferind reduceri la începutul sezonul de primăvară.

woman gd1dc82244 1280 jpg

Totuși, alegerea noilor încălțări pe care le vei purta în sezonul de primăvară. Trebuie să fii atentă la energie din jurul tău, toată natura reîncepe să iasă la suprafață, așa că și tu trebuie să fii în ton cu aceasta. 

Cum adaptăm culorile în funcție de perechea de ghete de primăvară?

Un lucru este sigur despre moda primăverii. Vrei ca totul să fie cât mai tineresc posibil, să te simți tânără și vrei să fii curajoasă pe tot parcusul anotimpului. 

Printre sfaturile despre modă oferite de site-urile de specialitate, trebuie să ai în vedere culoarea ghetelor pe care dorești să le porți. Dacă vrei ceva mai rebel și mai sport, poți opta pentru niște ghete ridicate, care imită perechile de pantofi de sport de tip baschet. În funcție de stilul tău vestimentar, poți adapta culorile în funcție de nevoile tale. Dacă dorești să ai un stil mai misterior, poți opta pentru o garderobă de culoare neagră cu ghetele din material textil Julieta4 X8851. Pentru o garderobă deschisă la culoare, în ton cu vremea de afară, poți oricând să optezi pentru o pereche de ghete de culoare albă sau bej. Cea mai bună achiziție a acestora se datorează stilului casual pe care-l utilizează. Prin intermediul acestora, poți să le porți și în timpul întâlniri în oraș, dar și la birou, în timpul unei prezentări. Pentru o garderobă bej, cu diferite accesorii îndrăznețe și adaptate la tipul de eveniment la care participi, poți utiliza o pereche de ghete din pielă ecologică întoarsă Camel Gloria X8663.

Chiar dacă vrei să transmiți seriozitate, știi că pe interior ai un suflet de copil. Așa că trebuie să-l răsfeți și pe acesta cu momente curajoase și rebele. Dacă plănuiești să utilizezi o garderobă în contrast, în care hainele vor fi alcătuite din non-culorile alb și negru, poți să mergi pe o variantă mult mai tinerească, ghetele de primăvară, din material textil Negre Allyson X8950.

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
calarasi transport agabaritic in judetul calarasi foto arhiva drdp constanta
O femeie din Texas a fost găsită de familie la aproape 51 de ani după ce a fost răpită de bona sa. Foto: Captură video YouTube
image
image
image
image
Machiaj simplu de seară
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Mască de față cu Aloe Vera jpg
măști de față pentru acnee jpg
Greșeli de îngrijire personală. Sursă foto: Pixabay
cele mai toxice si manipulatoare zodii feminine jpg