Secrete trădate prin limbajul trupului. Cum poate fi interpretat

Iar o parte dintre aceste ipostaze care pot spune multe despre ceea ce gândeşte cu adevărat o persoană, sunt enumerate mai jos.

Ţuguierea buzelor denotă spre exemplu faptul că o persoană este foarte furioasă. Astfel acea persoană are tendinţa de a spune ceva din supărare, dar se abţine.

Trecerea mâinii prin păr, un lucru des întâlnit, arată faptul că persoana respectivă doreşte să i se acorde atenţie.

Privirea îndreptată în sus denotă faptul că un om caută ajutor sau o cale de scăpare dintr-o situaţie. Acest comportament este des întâlnit la femeile care încearcă să scape de bărbaţii care le abordează.

Clipirea rapidă este un semn de îngrijorare. Poate denota fie că persoana respectivă minte fie ca se află într-o situaţie din care nu poate scăpa.

La fel ca şi clipirea rapidă, scărpinatul nasului este un semn de minciună.

Mişcarea colţurilor gurii şi a buzelor, în aşa fel încât să fie atrasă atenţia în timpul vorbirii, denotă faptul că persoana respectivă fie vorbeşte despre un subiect neplăcut într-un mod ascuns, fie nu este pusă în temă cu ceea ce se întâmplă şi vrea să dea de înţeles că are cunoştinţe multe cu privire la subiectul respectiv.

Înclinarea capului într-o parte, în cazul femeilor, denotă faptul că doresc să pară mai atractive, să expună în faţa interlocutorului şi o altă latură achipului lor, pentru a-l atrage. Astfel, scot în evidenţă gâtul şi privirea pătrunzătoare.

Masarea urechii denotă faptul că o persoană caută o zonă de confort sau că nu se simte deloc bine în situaţia în care se află.

Ridicarea sprâncenelor nu indică mereu mirare. Acest lucru poate să indice şi falsitate. Persoanele care ridică sprâncenele doresc să pară interesate de ceea ce discută, deşi nu sunt.

Coborârea sprâncenelor, încruntatul, este caracterisit bărbaţilor. Mesajul este clar: «Eu sunt şeful!»

Depărtarea picioarelor în timpul unei discuţii reprezintă lipsa de flexibilitate. Persoana care face acest lucru arată, de fapt, că este neînduplecată în ceea ce adecis.

Palmele deschise în timpul discuţiei denotă, pe de altă parte, flexibilitate şi prietenie. O persoană care stă cu palmele în sus în timp ce gesticulează dă de înţeles că se simte confortabil alături de interlocutor.

Încrucişarea picioarelor. Dacă eşti într-o discuţie cu o persoană care stă într-o astfel de poziţie, te pândeşte o plictiseală ca la carte. Gestul se traduce prin: «nu am nici cea mai mică intenţie să mă mişc».

Persoanele care îşi ascund mâinile prin buzunare în timpul unei discuţii transmit mesajul că au mari secrete de care nu sunt mereu mândre. 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (1) jpg
infidelitate 0 jpeg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Tratament pentru unghii cu gel