Seducție exotică. Brandul de parfumuri Mysu lansează 3 noi arome fructat-florale și orientale

25 martie 2021
image
Oud Royale, 160 leifoto: mysuparfum.com

Primăvara aceasta este momentul să experimentezi și să-ți redescoperi forța de seducție purtând cel mai frumos mesaj despre personalitatea ta: acel parfum care-ți răsfață simțurile și, în același timp, le vorbește celor din jur despre tine într-un mod original și surprinzător.

Nu trebuie să mergi cu gândul foarte departe atunci când alegi aroma care te definește, pentru că noutățile acestui sezon vin chiar de la un brand autohton. Realizate împreună cu parfumieri de renume internațional, ce dezvoltă esențe pentru branduri consacrate, parfumurile Mysu împletesc esențele și aromele naturale din magicul Levant și vin în combinații irezistibile, oferindu-ți calitatea pe care o aștepți de la un parfum de top, dar la un preț accesibil.

Pentru că acesta este unul dintre crezurile de bază ale echipei Mysu – și anume că frumusețea proiecției tale în lume prin intermediul unei arome nu trebuie să fie costisitoare. Dar trebuie să poarte încărcătura rafinamentului și a creativității surprinzătoare a parfumierilor pasionați, care pot da astfel greutate unui brand ce abia acum își construiește tradiția. Și o construiește alături de tine, cu fiecare parfum lansat.

Trei noutăți orientale de la Mysu

Sezonul acesta, cele trei noutăți de la Mysu te vor cuceri cu dansul intrigant al notelor fructat-florale și orientale. Mister, încredere în tine, forță, libertate, senzualitate, sensibilitate... Care este mesajul pe care vrei să-l transmiți lumii despre tine?

image
Amber Pleasure, 160 leifoto: mysuparfum.com

Parfumul Amber Pleasure este o creație de neuitat, realizată prin îmbinarea aromelor de vanilie și portocală, împreună cu un amestec bogat de patchouli, cedru și ambră. Oud Royale vine ca o combinație îndrăzneață de arome proaspete de lămâie, grapefruit și lavandă, impregnate subtil cu note de cedru, patchouli și iasomie, contopite apoi în esențe sofisticate de sandal și tonka. Iar Secret Tobacco vorbește despre spiritul aventurii, care prinde viață în acest mix de ghimbir, șofran și nucșoară, înnobilat cu un delicat buchet de crini și osmanthus și învăluit de patchouli și vanilie. Alege parfumul care se potrivește personalității tale!

image
Secret Tabaco, 160 leifoto: mysuparfum.com

Dacă încă nu ai făcut cunoștință cu esențele Mysu, explorează universul amețitor al aromelor ce poartă această semnătură pe site-ul www.mysuparfum. com. În același timp, poți descoperi produsele Mysu și în cele 30 de locații din 15 orașe ale țării – așa cum sunt Unirea Shopping Center în București, Vivo! Mall în Cluj, Mall City Park în Constanța sau Felicia Shopping Center în Iași.

oana zavoranu jpg
maria dragomiroiu
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg
scorpion jpeg
FOTO 3 jpg
clutch png
image png