Trucuri pentru îngrijirea părului vopsit


    Trucuri pentru îngrijirea părului vopsit
Trucuri pentru îngrijirea părului vopsit

Îţi place cum arată părul imediat după vopsire, nu-i aşa? Însă, după câteva spălări, îşi pierde din strălucire – devine uscat şi casant. Aşa că, dacă vrei să-i păstrezi, mai mult timp, culoarea şi aspectul sănătos, oferă-i îngrijirea de care are nevoie!

Spală-te pe cap mai rar

Nu te spăla zilnic pe cap, chiar dacă ai părul gras. Şamponarea frecventă poate duce la pierderea culorii. Spală-l de două-trei ori pe săptămână, cu apă călduţă. La clătire, foloseşte apă cât mai rece – după uscare, părul va căpăta mai multă luminozitate. Atunci când ai nevoie de o reîmprospătare a coafurii, foloseşte un şampon uscat pentru a înlătura excesul de sebum de la rădăcini, dar şi pentru a-l revigora.

Foloseşte şampoane şi balsamuri fără sulfaţi

Pentru spălarea podoabei capilare, alege un şampon  de calitate, special pentru părul vopsit, care îţi va proteja şi menţine culoarea pentru mai mult timp. Dacă ai părul blond, acesta poate să capete, în timp, o nuanţă galbenă. De aceea, este indicat să foloseşti un şampon care neutralizează tonurile de galben şi de auriu. Iar pentru ca firele de păr să arate hidratate, foloseşte un balsam, pe care-l aplici pe şuviţele de păr, dinspre vârf spre jumătatea lor. Nu cumpăra produse la întâmplare, deoarece îţi pot deteriora podoaba capilară. Evită-le pe cele cu sulfaţi – agenţi de curăţare agresivi, care usucă părul şi-l fac fragil. Ele pot, de asemenea, să decoloreze mai repede părul.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

10 reguli de frumuseţe ale femeilor care se respectă

Mască cu miere şi iaurt pentru un ten catifelat

1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
culita sterp webp
cabral dominicana jpg
Dan Negru, prezentoator Kanal D
foto1 la sfinxB jpg
rachete patriot
Muncitor jpg
image
image
image
image
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Machiaj simplu de seară
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Mască de față cu Aloe Vera jpg
măști de față pentru acnee jpg
Greșeli de îngrijire personală. Sursă foto: Pixabay