Uite cum să te coafezi pentru petrecerea de Revelion!

Păr drept, natural Dacă ai părul lung sau mediu şi eşti adepta unui stil simplu, minimalist poţi opta pentru o cofură cât mai naturală: părul drept. Fă-ţi o cărare pe mijloc sau într-o parte şi îndreaptă apoi părul cu placa sau din perie şi feon. La final, pulverizează spray pentru luciu şi puţin fixativ. Dacă ai breton, îl poţi lasa să cadă drept pe frunte sau îl poţi coafa într-o parte. Pentru un plus de efect ondulează bretonul în interior cu ajutorul unui ondulator.

Bucle lejereBuclele lejere sunt cea mai romantică şi seducătoare modalitate de a-ţi coafa părul. Poţi apela la bigudiuri de dimensiuni medii sau mari încălzite sau chiar clasice. Va trebui să dormi însă cu ele în noaptea de dinaintea petrecerii, iar asta ar putea fi un inceonvenient. Dar suferă baba la frumuseţe, nu? În cazul în care nu suporţi bigudiurile, optează pentru un ondulator.

Coc lejerPoţi alege un coc sofisticat sau unul lejer, în vârful capului sau la ceafă. Pentru un coc perfect trebuie însă să ai un păr foarte bogat. Dacă alegi această variantă, recomandat este să consulţi părerea unui specialist, de exemplu coafeza ta şi să te laşi pe mâinile ei. Dacă nu, poţi încerca să realizezi cocul singură. Prinde părul cât mai aproape de vârful capului, tapează-l şi apoi fixează-l cu agrafe cât mai dezordonat. Ca accesorii pentru păr alege o bentiţă strălucitoare, cu strasuri care îţi va scoate în evidenţă faţa şi machiajul.

Coadă de cal Coada de cal este o coafură recomandată dacă îţi vei petrece revelionul în club. Motivul? Vei dansa toată noaptea, iar coafura ta va trebui să reziste până dimineaţă. Coada de cal este cea mai indicată în acest caz deoarece rezistă foarte bine.

8 boca arsenie  jpeg
Mihaela Borcea 9 jpg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
mihai voropchievici jpg
shutterstock carbune
WhatsApp Image 2022 11 27 at 13 59 39 jpeg
image
image
image
image
mihai voropchievici jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
eticheta alimente jpg
machiaj ochi rotunzi jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg